After Summer Specials van vtwonen

De Composite tegels passen perfect in de badkamer.

Deze nazomer ook bij Van Manen Badkamers: de After Summer Specials van vtwonen tegels by Douglas & Jones. Van 15 september tot en met 30 november 2020 krijgt u bij aankoop van minimaal 45 m2 aan geselecteerde actietegels een vtwonen cadeaukaart ter waarde van maar liefst € 300,- cadeau!

Keuze uit vier verschillende series tegels

Tijdens de After Summer Specials profiteert u bij aanschaf van de tegelseries Composite, Classic, Mold en Blancs van vtwonen tegels by Douglas & Jones. Vier verschillende tegelseries die op elke plek in uw huis meer dan welkom zijn! Zowel op de vloer als op de wand. Want welke tegelstijl u ook kiest: alle series zijn overal toepasbaar, ook in uw badkamer en keuken.

Ook in de keuken kunnen de tegels van vtwonen gebruikt worden.

U kunt kiezen uit de robuuste uitstraling van de serie Composite, de karaktervolle betonserie Mold, het klassieke marmerpatroon van de serie Classic óf juist de natuurgetrouwe houtpatronen van de gloednieuwe serie Blancs. Ook bijzonder: mix & match juist de verschillende series in uw persoonlijke stijl. Zo geeft u uw huis in één klap een bijzondere uitstraling!

Kies de stijl tegels die bij u past

Welke tegels passen het beste bij uw interieur? Vindt u het moeilijk om het interieur op elkaar af te stemmen? Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in het combineren van producten en stijlen. Zij laten u graag de verschillende mogelijkheden zien en helpen u bij het uitzoeken van uw perfecte badkamer. Zo krijgt u uiteindelijk die persoonlijke badkamer die helemaal op uw lijf geschreven is!

Leuke items uit de vtwonen shop

Maak uw nieuwe woonkamer, badkamer of keuken deze nazomer dus helemaal af met de leuke items uit de vtwonen shop! In deze online woonwinkel boordevol inspiratie vindt u een groot aanbod voor uw interieur. En met het gratis shoptegoed kunt u dus kiezen uit de leukste woonitems om uw huis helemaal af te maken.

Bezoek onze showroom voor meer informatie

Wilt u meer weten over deze leuke actie? Kom dan langs in onze uitgebreide showroom in Barneveld of bekijk de actievoorwaarden op www.douglasjones.nl/specials

« Terug naar het overzicht