Ballonactie 2019

Van Manen Woon Thema Centrum tilt klantrelaties naar een hoger niveau en biedt daarom een gratis ballonvaart aan bij besteding van € 7.500,- bij Van Manen WTC. Laat u verleiden door het uitgebreide en veelzijdige assortiment van onze afdelingen en wie weet vaart u binnenkort in een luchtballon over Barneveld.

Actievoorwaarden van de ballonactie 2019:

  • Bij de deelnemende van Manen WTC bedrijven (afdeling Haarden & Kachels, Meubelen, Keukens, Parketvloeren, Badkamers, Slaapkamers en Zonwering) ontvangt u bij uw aankoop vouchers. Wanneer de vouchers een (gezamenlijke) waarde van € 7.500,- hebben, ontvangt u een ticket voor een ballonvaart voor 1 persoon.
  • Wanneer u niet kiest voor het ticket, ontvangt u € 50,- op uw bankrekening tegen inlevering van vouchers met een (gezamenlijke) waarde van € 7.500,-. Indien u gebruik maakt van deze optie, kunt u dit regelen via de balie bij de hoofdingang van Van Manen WTC, afdeling haarden en kachels.
  • De vouchers met een (gezamenlijke)waarde van € 7.500,- geven bij inlevering bij Ballonvaartcentrum Van Manen recht op een ticket voor een ballonvaart voor 1 persoon.
  • Deze ballonvaart zal op een vast moment dienen te worden afgenomen, namelijk op maandag 1 juli 2019 of dinsdag 3 september 2019. Over alternatieve data kan niet worden gecommuniceerd. Mocht een vaart niet doorgaan, bijvoorbeeld door de weersomstandigheden, dan wordt een alternatieve datum aangewezen. Het initiatief voor alternatieve data ligt bij Ballonvaartcentrum Van Manen.
  • Bij wijze van steekproef kan een controle worden gedaan bij de afdeling van waaruit de vouchers zijn verstrekt.
  • Uitsluitend voor particuliere aankopen.
  • Looptijd van de actie is van 24 april 2019 tot en met 30 juni 2019.
  • Uiterste inleverdatum van de vouchers is 31 juli 2019.

Contactgegevens Ballonvaartcentrum Van Manen:
Thorbeckelaan 117A
3771 ED Barneveld
0342-408592

info@geenhoogtevrees.nl

Breng een bezoek aan onze showroom en profiteer nu van deze unieke actie! Onze adviseurs van de verschillende afdelingen staan voor u klaar om u van professioneel advies te voorzien.

« Terug naar het overzicht