Bed kopen – tips voor een bed dat bij u past

Ligt u ’s nachts regelmatig wakker? Bent u niet uitgerust wanneer u ’s morgens wakker wordt? Heeft u pijn in uw schouders of rug als u wilt opstaan? Dan bent u toe aan een nieuw bed! Maar een goed bed kopen, dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Daarom hebben wij een aantal ‘bed kopen tips’ voor u verzameld. 

Goed bed kopen – tips en tricks

Er is een heel groot aanbod aan bedden en boxsprings en dat maakt een nieuw bed kopen niet gemakkelijker! Voor goed advies en een gevarieerd aanbod bent u bij Van Manen Beddenspecialist aan het juiste adres! 

Wilt u een goed bed kopen? Onze tip: doe thuis alvast wat voorwerk. Welke maat bed sluit het beste aan bij uw wensen? Welk soort bed? Gaat uw voorkeur uit naar een boxspring, of toch liever een ledikant? Wilt u een compleet bed kopen? Of is alleen een nieuw matras voldoende? Allemaal vragen waar u vast over na kunt denken. 

Maar natuurlijk bent u ook welkom voor advies zonder voorwerk te hebben gedaan. Wilt u een bed dat bij uw lichaam past? Dan kunnen onze adviseurs via de meetstudio onderzoeken welke matras het meest geschikt is voor uw lichaam, zodat u zult slapen als een roos. 

Gebruikt u uw bed ook om in te lezen of lekker televisie te kijken? Bij ons vindt u ook een ruime keuze aan elektrisch verstelbare bedden.  

Ledikant of boxspring kopen – waar op letten?

Het is een keuze die los staat van comfort, dat fabeltje mag de wereld uit want met beide slaapsystemen kunt u hetzelfde slaapcomfort bereiken. Laat u dus vooral leiden door wat u mooi vindt. Wanneer u de stoere ledikanten in onze showroom heeft gezien, kiest u vast niet automatisch voor een boxspring. Wij horen graag uw wensen en zullen aan de hand daarvan verschillende mogelijkheden geven die daarbij passen. Persoonlijk advies op maat! 

Bed kopen met tips van onze adviseurs  

Met deze tips om een bed te kopen, komt u al een stukje dichter bij het bed van uw dromen. Wilt u een bed of boxspring kopen met tips van onze ervaren adviseurs? U bent van harte welkom bij Van Manen Beddenspecialist. Verkoopadviseurs Robert-Jan en Fien hebben jarenlange ervaring en helpen u graag aan een goede nachtrust. Een bed kopen met matras kopen of alleen een matras? Of een volledige slaapkamer inrichting? Wij staan voor u klaar met inspirerende slaapkamer ideeën die passen bij uw situatie. Wij hopen u snel te begroeten in onze showroom. 

« Terug naar het overzicht