Haarden en kachels op Beurs Eigen Huis

In onze showroom hebben wij een grote diversiteit aan haarden en kachels.

Bent u toe aan verandering en gaat u verbouwen, verhuizen of laat u een huis bouwen? Bezoek de Beurs Eigen Huis in Jaarbeurs Utrecht van 20 tot en met 22 september 2019. Laat u inspireren door meer dan 250 exposanten, waaronder de collega’s van Van Manen haarden en kachels.

Goed advies en inspiratie

Voor goed advies en inspiratie bent u bij Beurs Eigen Huis op het juiste adres. Voor al uw woonplannen kunt u terecht bij de verschillende exposanten met allen hun eigen expertise op het gebied van bouw, verbouw, keuken, bad, tuin en interieur.

Verantwoord Verwarmen

Ook wanneer u informatie zoekt over het Verantwoord Verwarmen van uw woning, is een bezoekje aan de beurs zeker het overwegen waard. Verantwoord Verwarmen begint namelijk bij Van Manen. De toestellen in onze sfeervolle showroom in Barneveld zijn allemaal ‘EcoDesign Ready’. Dat betekent dat ze nu al voldoen aan de strenge eisen die in 2020 in Nederland van kracht worden. U vindt Van Manen bij standnummer Il20. Voor iedere woning vinden wij een passende oplossing voor verantwoorde verwarming. Uw wensen staan centraal.

Bezoek onze veelzijdige en uitgebreide showroom

Niet van plan om de beurs te bezoeken, maar wilt u wel meer weten over het duurzaam verwarmen van uw woning met een energiezuinige haard of kachel? U bent van harte welkom in onze veelzijdige showroom. In ons assortiment vindt u een grote diversiteit aan houtkachels, gashaarden, pelletkachels, elektrische haarden en bio-ethanol kachels.

« Terug naar het overzicht