Ontdek de elektrische haarden van Xaralyn

Xaralyn bio-ethanol haard met een echt vuur.

Elektrische haarden van Xaralyn. Nooit van gehoord? Dat kan kloppen! Xaralyn is namelijk de nieuwe naam van Ruby Fires. Xaralyn heeft een uitgebreide collectie elektrische haarden en bio-ethanol haarden.

Geniet van vuur zonder rookkanaal

Groot voordeel aan de sfeerhaarden van Xaralyn is dat deze geen rookkanaal of afvoer nodig hebben. De haarden zijn eenvoudig en vrijwel overal te plaatsen. Heeft u een appartement en bent u op zoek naar warmte? Wilt u de ultieme sfeer van vuur, maar wilt u geen rookkanaal plaatsen? Betrekt u een nieuwbouwwoning zonder gasaansluiting maar wilt u wel snel genieten van een levendig vlammenspel? Dan biedt Xaralyn de uitkomst!

Sfeer en warmte met een elektrische haard

De elektrische (LED) haard van Xaralyn is een mooie en eenvoudige oplossing voor vuur. De haarden geven een sfeervol vlambeeld, maar zijn ook voorzien van een verwarmingselement. Het vuurbeeld wordt gecreëerd door lichtprojectie. De gloeiende houtstammen maken het beeld compleet. Xaralyn biedt haarden met verschillende licht-en warmtestanden. Met de afstandsbediening kunt u de sfeerhaard eenvoudig bedienen.

Echt vuur met een bio-ethanol haard

Toch liever echt vuur? Dan is een bio-ethanol haard van Xaralyn zeker het overwegen waard! Zeker wanneer u renoveert of ter vervanging van een open haard, kan een bio-ethanol de oplossing zijn! Een rookgasafvoer is niet nodig.

Bezoek onze showroom voor meer Xaralyn

In onze uitgebreide en veelzijdige showroom in Barneveld hebben wij verschillende haarden van Xaralyn staan. Wilt u meer informatie? U bent van harte welkom!

« Terug naar het overzicht