Geniet elke dag met Van Manen

Er hangen nieuwe posters op de gevel bij Van Manen WTC.

Heeft u het al gezien? Van Manen WTC heeft nieuwe posters op de gevel! Maar niet alleen aan de buitenkant zijn veranderingen gaande, ook passen wij de showrooms regelmatig aan om u te verrassen met de nieuwste producten.

Elke dag plezier van goede producten

Elke dag fris starten in de badkamer. Elke dag plezier in de keuken. Elke dag warmte en gezelligheid met haarden en kachels. Het zijn nog maar een paar leuzen die te lezen zijn op onze gevel. Want wist u dat u bij ons terecht kan voor een complete metamorfose van uw woning?

Begin bij de basis en bezoek onze afdeling Vloeren. De vloer is de basis voor fijn wonen. Met een kwalitatief goede vloer, heeft u elke dag plezier van de vloer! Wij hebben houten vloeren, Bergland Parket, Traditioneel Parket, Bamboe, Kurkvloer, Laminaat en PVC vloeren.

Ook voor uw slaapkamer of vloeren zit u goed bij Van Manen WTC.

Alles onder 1 dak bij Van Manen WTC

Maar een vloer alleen is niet voldoende! Dan begint het echte inrichten van uw woning. Bezoek onze afdelingen Badkamers, Slaapkamers, Keukens en Pronto Wonen voor de mooiste inloopdouche, een heerlijk, comfortabel bed, een schitterende woonkeuken of een stijlvolle zithoek.

Een mooie veranda of goede zonwering mag eigenlijk ook niet ontbreken. Ook voor rolluiken, zonwering screens, jaloezieën, duette Plissé’s en markiezen bent u bij Van Manen Zonwering aan het juiste adres!

Elke dag warmte en gezelligheid met een haard

En als finishing touch nog een sfeervolle warmtebron van onze afdeling Haarden & kachels. Wilt u een vrijstaande houtkachel, een moderne inbouw gashaard of toch liever een pelletkachel of elektrische haard? In onze uitgebreide showroom helpen we u graag bij de zoektocht naar uw droomhaard.

U leest het al, (bijna) te veel om op te noemen! Des te meer reden om Van Manen WTC te bezoeken! Laat u verrassen door onze 7 uitgebreide showrooms onder 1 dak. Onze kundige adviseurs staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

« Terug naar het overzicht