Gezelligheid tijdens Woon 3 daagse

Van stoken tot koken

Stookdemonstraties, interieuradvies, kookdemonstraties en tegelpresentaties. Zomaar wat ingrediënten van de Woon 3 daagse van het Woon Thema Centrum in de meivakantie.

Energie, warmte en wonen

Onder het thema “Energie, warmte en wonen” werden extra activiteiten georganiseerd om de bezoekers te informeren. Er werd enthousiast gereageerd en dat is natuurlijk waar we het allemaal voor doen.

“Aangenaam verrast in de showroom”

“We liepen de showroom binnen en waren aangenaam verrast over de verschillende activiteiten die georganiseerd werden,” vertelt een bezoeker. “We kwamen eigenlijk voor een haard, maar toen we zagen dat er juist een kookdemonstratie gehouden werd, gingen we eerst even naar de keukenafdeling. Later kwam het met de haard ook nog goed en hebben we ook even gekeken bij de pelletkachel demonstratie. We zijn perfect geïnformeerd en erg blij met onze aankopen.”

Altijd welkom bij Van Manen WTC

Kon u tijdens de Woon 3 daagse het WTC niet bezoeken, maar wilt u toch graag meer weten over “Energie, warmte en wonen”? Ook na de Woon 3 daagse blijft u bij ons terecht kunnen voor al uw vragen omtrent dit thema. Wij hopen u binnenkort te begroeten!

« Terug naar het overzicht