Hoekbank op maat bij Pronto Wonen

Hoekbank Mano kunt u naar eigen inzicht indelen.

Het uitzoeken van een moderne hoekbank kan lastig zijn. Wat is mooi? Waar let u op? En wat staat qua vorm het beste in uw interieur? Om een antwoord te vinden op deze vragen bent u bij Pronto Wonen Barneveld aan het juiste adres! Bij Pronto Wonen kunt u een hoekbank op maat laten maken door keuze uit elementen, stoffen, leder, poten, zitcomforts, zitdieptes of hoofdsteunen!

Kies uw hoekbank op maat

Een goed voorbeeld hiervan zijn de Mano en Modo design hoekbanken. U kunt helemaal uw eigen hoekbank op maat samenstellen, precies hoe u het wilt hebben. Iedereen is anders, dus waarom een bank niet? Bij de deze banken is keuze uit 9 verschillende soorten armleuningen, maar ook de hoogte van de leuning bepaalt u zelf. Kijk daarom goed naar wat u comfortabel vindt, maar ook of het goed in uw interieur past. Houd bij de keuze van uw bank uiteraard ook rekening met de afmetingen. 

Van landelijke hoekbanken tot moderne hoekbanken

Ook de Mado serie kunt u neerzetten zoals u wilt!

Bij Pronto Wonen in Barneveld vindt u altijd een bank die goed in uw interieur past. Heeft u een voorkeur voor de landelijke stijl of past een modern interieur beter bij u? Voor beide stijlen kunt u bij ons terecht. Van landelijke hoekbanken tot moderne, design hoekbanken. Pronto Wonen heeft het! U kunt de hoekbank ook samenstellen met een chaise longue. Zo is er genoeg ruimte voor het hele gezin. 

Bepaal de zithoogte van uw nieuwe hoekbank

Een uniek detail is dat u zelf de hoogte, materiaal en de kleur van de poten kunt kiezen. Het staat bijvoorbeeld erg leuk om juist de poten een andere kleur te geven dan de bank. Dit geeft net iets meer contrast dan wanneer alles in dezelfde kleur is. De houten poten MF1 en MF2 die erg mooi staan in een landelijk interieur, zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, beuken, eiken, els, mahonie, grijs, vintage wit, aluminium, koloniaal, wengé, donker-en lichtkersen. Naast de mooie houten poten kunt u ook kiezen voor metalen poten, dit is iets robuuster en staat prachtig in een industrieel en modern interieur.

Ga voor het ultieme zitcomfort

Wanneer u uw nieuwe hoekbank op maat samenstelt bij Pronto Wonen kunt u kiezen uit verschillende soorten vullingen van de bank. Uiteraard kunt u kiezen voor de standaard vulling, maar waarom niet een beetje extra luxe voor een optimaal zitcomfort? Wij hebben de volgende opties: 1. Standaard: Polyether SG35kg/m3. 2. Medium: Koudschuim HR38kg/m3. 3. Excellent: Bonellveren + Koudschuim HR35kg,m3. 4. Supreme: Pocketveren + Viscoschuim (memory foam).

Wilt u een mooie hoekbank kopen? Kies voor een hoekbank op maat bij Pronto Wonen Barneveld! U kunt bij ons terecht voor een landelijke hoekbank, maar ook voor een design hoekbank. Bij pronto Wonen Barneveld kunt u ook rekenen op persoonlijk en deskundig woonadvies. Onze uitgebreide collectie bekijken? Kom gerust eens langs in onze winkel voor meer interieur inspiratie, de koffie staat klaar!

« Terug naar het overzicht