Pronto interieur inspiratie

Warm, stoer, sober en grijsblauw-tinten zijn kenmerkend voor Blue Loft.

Het is zomer en dus tijd om uw interieur klaar te maken voor het nieuwe seizoen met onze interieur ideeën en tips! Met de nieuwste woontrends voor 2020, heeft u weer voldoende inspiratie om uw woonkamer in te richten. Heeft u een nieuwe woning gekocht en bent u op zoek naar tips voor het inrichten van uw nieuwe woning? We helpen u graag op weg! Het is even omschakelen, maar door nieuwe kleuren in huis te halen en te zorgen voor veel lichtinval creëer je een frisse boost. Haal buiten een beetje naar binnen met mooie planten en kleurrijke accessoires. In dit blog over interieur inspiratie geven wij een overzicht van de nieuwe voorjaarsthema’s van Pronto Wonen.

Interieur trend 1: BLUE LOFT

Woorden als warm, stoer, sober en veel grijsblauw-tinten kenmerken dit thema. Wanneer u kiest voor dit woonthema zit u vrijwel altijd goed als het gaat om het toevoegen van lichte kleuren in huis. Dit komt omdat het juist een kleur is die vrijwel overal mee te combineren is. De blauwe kleur is een koele tint, daarom is ons advies altijd om ook houten meubelen toe te voegen. De combinatie van de koele tint en de warme materialen, zorgen alsnog voor een warme en gezellige sfeer in huis. Denk aan materialen zoals hout en riet, bijvoorbeeld in de vorm van een mooie stoere houten eettafel of een robuuste houten kast. Maar ook de betonlook past erg goed bij deze lichte kleur. En heeft u een kleine woonkamer? Ook dan biedt deze interieur trend juist veel opties. De blauwe tint oogt namelijk ruimtelijk en daardoor lijkt de woonkamer groter. Voor meer leuke interieur ideeën voor de woonkamer kunt u altijd voor advies bij ons terecht.

Kleuren: grijs, blauw, verweerde tinten

Materialen: beton, hout, riet, gekleurd glas

Interieur trend 2 : NATURAL TWIST

Ga voor een frisse uitstraling met natuurlijke tinten van Natural Twist.

Let’s Twist met mooie matte groentinten en een vleugje spiced honey. Deze combinatie geeft uw woning een frisse uitstraling met natuurlijke tinten. Maak het ‘luchtig’ door deze kleuren te combineren met hout, riet en materialen in meerdere wittinten. Onze interieur tip: Maak een statement van combinaties in cognac, oker, mosterd en zwart van hout, beton, metaal glas en keramiek. Het is gedurfd, maar door deze kleuren geeft u de woning een unieke en warme uitstraling. 

Kleuren: Cognac, oker, mosterd, zwart van hout.

Materialen: beton, metaal, glas, keramiek

Interieur trend 3 : FRIENDLY GINGER

Friendly Ginger staat voor vrolijke zomerse kleuren! Mix deze kleuren met materialen zoals riet, hout, beton en keramiek. Deze zachte en zomerse kleuren geven de woning een vrolijke uitstraling. Een veel voorkomende trend zijn de vaasjes met grassen en pluimen. Match dit met zachte bruintinten en fris witte accessoires.

Kleuren: mosterd, zacht koraal, bruin, spiced honey, wit.

Materialen: riet, hout, beton, keramiek, grassen of pluimen

Interieur trend 4 : ETNIC MOMENTS

Ethnic moments staat voor natuurlijk stoer wonen.

Etnic Moments staat voor natuurlijk stoer wonen. Deze interieur trend bestaat uit veel natuurlijke materialen. Haal de natuur naar binnen met materialen zoals rotan, grassen en hout. Combineer dit met etnische prints voor een compleet plaatje. Gebruik in de basis zwart en wit en combineer dit met frisse groentinten. Vergeet vooral niet om uw interieur te verrijken met mooie, grote planten en geniet van de Etnic Moments!

Kleuren: zwart, wit, groentinten

Materialen: rotan, grassen, hout, prints, planten

Bent u op zoek naar meer interieur inspiratie voor de woonkamer? Voor meer ideeën en persoonlijk advies bent u van harte welkom in onze showroom in Barneveld. Bij ons vindt u meubelen, maar ook een groot scala aan accessoires die passen bij de trends voor 2020. 

« Terug naar het overzicht