Interieuradvies op maat bij Pronto Wonen

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van een woonstijl of bij het bepalen van kleuren voor uw interieur? Pronto Wonen biedt interieuradvies op maat! Meld u aan voor gratis advies door één van onze stylisten. Wij denken graag met u mee.

Uiteraard zijn wij bij Pronto Wonen Barneveld altijd op zoek naar inspiratie, vernieuwende interieur ideeën, kleuren en materialen. Dit is terug te zien in onze meubelen en woonaccessoires. Een brede keuze, maar zeker doordacht. Veel is terug te vinden in de moodboards die we elk halfjaar maken voor de woonthema’s in onze winkel. Hierdoor kunnen we woontrends op verschillende manieren toepassen in uw interieur. Met kleine aanpassingen kunt u uw interieur helemaal inrichten volgens de laatste interieur trends. Hulp nodig? Meld u aan voor interieuradvies.

Vintage Rose – Romantisch en sjiek

De warme, sjieke tinten zijn dit jaar niet te missen in huis. De romantische roze kleur voegt gelijk een warme en gezellige sfeer toe aan een ruimte. Maak het af door een mooie vaas met wilde bloemen neer te zetten of ga voor een aantal dieren beeldjes!

Kleuren: mos groen, oker en pomgranate
Materialen: metaal, velours, glas, keramiek

Blue Tones – Rustig en sfeervol

Blauw is de kleur van rust. Daarom is het geen wonder dat de kleur goed werkt in een woonkamer of slaapkamer. De kleur is perfect om een rustige sfeer te creëren in een ruimte. Dat kan al door te letten op details. Door leuke accessoires toe te voegen bijvoorbeeld een kleed op de bank of een aantal mooie vaasjes heeft u deze trend binnen no-time in huis. Qua planten en bloemen het het mooi om te kiezen voor afgezwakte vergrijsde takken en planten.

Kleuren: diverse blauwtinten en een vleugje salie
Materialen: hout, beton, grove stoffen.

Pure Ocre – Energievol en levendig

Okergeel geeft veel energie en leven. Om het wat subtieler te maken is deze warmgele tint perfect te combineren met een donkergroene kleur. Combineer bijvoorbeeld de felle kleur met grote planten om een tropische sfeer te creëren. Beeldjes van dieren passen hier ook goed bij. Of pak het groter aan door te kiezen voor een okergele fauteuil!

Kleuren: mosterd, spiced honey, oker, mos groen, olijf groen.
Materialen: velours, keramiek, glas, zwart hout, metaal in de kleuren koper, bros, goud en zwart.

Warm Retreat – Warme bohemian trend

Last but not least: Warm Retreat. De warme kleuren mogen niet ontbreken. Deze bohemian trend laat de ruimte lijken alsof u in uw eigen retreat zit. Combineer verschillende structuren en prints om zo meer sfeer te creëren.

Kleuren: terra, roest, bruin tinten, warm rood, dieren prints
Materialen: pluimen, riet, beton, keramiek, glas, hout

Bezoek onze showroom voor interieuradvies

Kom langs in onze showroom en bekijk de vele interieur ideeën in het echt! We heten u van harte welkom bij Pronto Wonen Barneveld. En natuurlijk kunt u zich ook aanmelden voor interieuradvies van onze stylisten!

« Terug naar het overzicht