Een nieuw bed kopen bij de beddenspecialist

Nieuw bed kopen? Bezoek de beddenspecialist in Barneveld.

Al maanden hebben we het erover: een nieuw bed kopen. Elke ochtend als we uit bed stappen, worden we daaraan herinnerd. Met een zere rug de dag beginnen is niet prettig! Tijd om een goed bed te kopen! Wat vinden we mooi? Natuurlijk willen we een nieuw bed kopen dat past bij ons lichaam. We zijn bij Van Manen al eerder goed geslaagd voor de inrichting van onze badkamer en een mooie parketvloer, daarom besloten we om ook naar Van Manen Woon Thema Centrum te gaan om een nieuw bed te kopen. De beddenspecialist kon ons vast verder helpen!

De zoektocht naar een compleet nieuw bed

We hadden via de website een afspraak gemaakt zodat we zeker zouden weten dat we genoeg tijd zouden hebben om een nieuw bed te kopen. Nadat we allervriendelijkst ontvangen werden met koffie kwam het gesprek op slapen. Wat hebben we nodig? Wat vinden we mooi? Willen we een compleet bed kopen? Een bed met matras kopen? Robert Jan, de adviseur die ons hielp stelde de juiste vragen en al snel werd duidelijk wat we precies wilden. Nu nog erachter komen waar we het lekkerst op liggen… Zelf heb ik best veel lichamelijke klachten, tintelende armen, pijn in mijn rug. Een goed bed kopen was heel belangrijk voor ons. We wilden het liefst een compleet nieuw bed kopen, zodat we meteen klaar zouden zijn.

Een nieuw bed kopen dat helemaal aansluit bij onze wensen

Robert Jan heeft de tijd genomen en door de vragen die hij stelde legde hij ons gelijk op de goede matrassen neer. Wat een verademing, liggen en gelijk heerlijk liggen! Maar wat nu? De matrassen die we uit hebben gezocht zijn losse matrassen, terwijl we zo graag een boxspring combinatie wilden. We wilden niet zomaar een nieuw bed kopen – een compleet bed kopen was ons doel.

Maar dan blijkt al snel dat we echt met een specialist te maken hebben, er wordt van alles gecombineerd. Het bed wat we zo mooi vinden, met de matrassen die goed voor onze lichamen zijn! Zo konden we dankzij de beddenspecialist een bed met matras kopen die precies bij ons aansluit. Een hoofdbord erbij in onze smaak en prachtige koloniale pootjes, een droomset!

Een goed bed kopen voor nu én voor de toekomst

Na nog drie weken op ons oude bed te hebben gebivakkeerd, zo voelde het inmiddels, kwam ons nieuwe bed! Robert Jan was zelf bij de aflevering en plaatsing aanwezig en zorgde ervoor dat alles keurig op de juiste plek neergezet werd. Mij restte alleen nog het bed op te maken en dan slapen…

Gelijk de eerste nacht heb ik heerlijk geslapen en in de ochtend zei ik dat we dit eerder hadden moeten doen, een nieuw bed kopen. In de toekomst gaan we zeker terug naar Van Manen. Een nieuw bed kopen zal gelukkig nog wel wat jaren duren. Nu heerlijk genieten van lange nachten en ochtenden zonder rugpijn.

Wilt u ook een nieuw bed kopen? Bezoek de showroom!

Wanneer u een nieuw bed gaat kopen, is het belangrijk dat dit helemaal past bij uw persoonlijke smaak en wensen. Breng daarom een bezoek aan onze showroom. Of u nu simpelweg een goed bed wilt kopen, of van plan bent een compleet bed te kopen. Onze beddenspecialist helpt u graag bij het uitzoeken van uw droombed!

Kijkt u liever nog even rond? Op onze website vindt u tips voor het kopen van een bed en andere inspirerende slaapkamer ideeën.

« Terug naar het overzicht