Nieuw: De BOX 55, een stoere en doordachte houtkachel

Deze moderne houtkachel van de Nederlandse fabrikant Barbas heeft een minimalistisch ontwerp. Strakke lijnen, geen overbodige zaken. De houtkachel past daardoor goed bij verschillende interieurstijlen. De BOX 55 is met aandacht en precisie ontworpen. Over ieder detail is nagedacht. Van Manen is dan ook trots dat deze mooie houtkachel in de showroom in Barneveld staat.

De BOX 55 heeft een beton keramisch interieur. Een duurzaam en kwalitatief materiaal dat BOX ook van binnen mooi maakt. Het beton keramiek zorgt voor de beste verbrandingseigenschappen, waardoor het rendement hoog is en de emissie laag. Met enkele houtblokken is het mogelijk om een hele avond te kunnen genieten van een prachtig vuur. Ook geeft de verticale ruit mooi zicht op het vlammenspel.

De Nederlandse fabrikant Barbas heeft meer dan 40 jaar ervaring in het ontwerpen en maken van haarden en kachels. Alles wordt bij Barbas met de hand gemaakt door ervaren vakmensen. Er is dan ook veel aandacht voor kwaliteit en verbrandingstechniek. Zo kunt u jarenlang stookplezier beleven van deze stoere Barbas BOX 55.

« Terug naar het overzicht