Nieuwe vloeren in het assortiment!

Nieuw in onze showroom, de unieke vloeren van Wicanders!

Corkcomfort
De kurkvloeren van Wicanders zijn een echt wonder uit de natuur. De kurk word handmatig van de stam gehaald zonder de boom te beschadigen. De exclusieve natuurlijke eigenschappen zorgt voor een geluid isolerende , warme en comfortabele ondergrond om op te lopen. In diverse kleuren en formaten te verkrijgen, laat u verassen!

Vinylcomfort
Door de hoogwaardige kwaliteit van de slijtlaag zijn de Vinylcomfort vloeren zeer goed bestand tegen krassen en slijtage. Door het gebruik van een tussenlaag van kurk, word het loop geluid uitstekend geabsorbeerd. Deze vloeren hebben een antistatische oppervlak, waardoor de vloer bijzonder stofwerend is. Ideaal voor mensen die last hebben van een allergie. In mooie hout en tegel designs te verkrijgen.

Hydro Cork
De Hydro Cork vloeren van Wicanders zijn een verbazingwekkende stap vooruit in vloeren. De vloeren hebben een uniek kliksysteem van kurk waardoor de vloer volledig water bestendig is, vergelijkbaar met een kurk in de wijn flessen. De vloer is afgewerkt met een toplaag van Vinyl in frisse en moderne houtdesigns. Door de beperkte dikte van 6mm zijn deze vloeren uitstekend geschikt in combinatie met vloerverwarming.

Laat u verassen in onze showroom, onze adviseurs vertellen u er graag meer over!

« Terug naar het overzicht