Oktober Woonmaand bij Van Manen WTC

Oktober woonmaand bij Van Manen WTC in Barneveld.

Oktober is Woonmaand bij Van Manen WTC. Bezoek tijdens de woonmaand het WoonThemaCentrum en laat u informeren over onze duurzame woon- en interieuroplossingen op de 6 verschillende afdelingen.

Ook is er tijdens de woonmaand een leuke actie. Bij de verschillende afdelingen kunt u een voucher krijgen bij uw aankoop. Wanneer u de rebus invult en de voucher weer inlevert, maakt u kans op 1 van de 6 tegoedbonnen van maar liefst € 500,-.

Wilt u meer weten over Oktober Woonmaand bij Van Manen WTC of de Oktober Woonmaand actie? Lees dan verder!

Bezoek Van Manen WTC voor duurzame oplossingen

Het thema Duurzaam Samen komt op iedere afdeling terug. We doen het samen met u, de klant, maar ook als afdelingen onderling. Doordat u bij ons diverse afdelingen op het gebied van wonen en interieur vindt, is het eenvoudig om op meerdere fronten bij Van Manen te slagen.

De afdeling Badkamers vertelt u graag meer over waterontharders en het gebruik van infraroodpanelen. Bij Parketvloeren wordt extra ingezet op vloeronderhoud en traprenovatie. Zonwering en Buitenleven heeft duurzame oplossingen om het buitenleven naar binnen te brengen. Ook kunnen de adviseurs u meer vertellen over slimme zonwering waarmee u energie bespaart. Wilt u meer weten over verantwoorde meubels en goed onderhoud van meubels om de levensduur daarmee te verlengen? Dan bent u bij Pronto Wonen aan het juiste adres!

Combineer de warmtepomp met een lokale haard of kachel

Op een moderne manier uw woning verwarmen. Dat kan natuurlijk uitstekend met een warmtepomp. Een nadeel van de warmtepomp is dat het langer duurt voordat de warmte in de kamer komt. Wilt u meteen warmte op de plek waar u het nodig heeft? Kies dan voor lokale verwarming met een houthaard of propaanhaard. In veel gevallen kunt u op deze manier zelfs besparen op uw energierekening!

Stooktraining cadeau

En wist u al dat u bij aankoop van een houthaard of houtkachel bij Van Manen een gratis stooktraining cadeau krijgt? Op deze avond leert u stoken via de Zwitserse Methode. Bij deze manier van stoken ligt het meest brandbare materiaal bovenop. U steekt het vuur dan ook bovenop aan. Het is eigenlijk omgekeerd stoken. Waarom? Op deze manier ontstaat het snelste volledige ontbranding en dat betekent minimale uitstoot en geen rookoverlast.

Meld u aan voor interieuradvies bij haarden en kachels

Tijdens Oktober Woonmaand kunt u ook gebruik maken van interieuradvies. Wilt u graag een haard of kachel, maar weet u niet hoe, wat en waar? Interieurarchitect Sicco van der Valk helpt u graag! Meld u aan door hier te klikken of bel met 0342 – 405 353.

Energie-efficiënt koken met een inductiekookplaat

Een lange tijd was koken op gas de norm, maar de laatste jaren is elektrisch koken steeds populairder geworden. Vooral het gebruik van inductiekookplaten is toegenomen. Een inductiekookplaat verhit eten in mum van tijd en is energie-efficiënt. Een inductiekookplaat is, over het algemeen, energiezuiniger in gebruik dan een gaskookplaat doordat er vrijwel geen warmte verloren gaat. Waar bij een traditionele gaskookplaat warmte aan de omgeving verloren raakt, is dit bij een energiezuinige inductieplaat niet het geval omdat deze slechts de pan verhit die op de plaat staat. Hierdoor raakt er ook minder energie verloren.

Sunshower zorgt voor gezond licht in de badkamer

De badkamer is in huis dé plek om voor uzelf te zorgen, tot uzelf te komen, te ontspannen en te rusten. Daarom is het belangrijk om naast comfort en welzijn in de badkamer functies te integreren die bijdragen aan een gezondere levensstijl. Denk hierbij ook aan de weldaad van zonlicht. En hoewel te veel zonlicht schadelijk kan zijn, is te weinig zonlicht óók ongezond. We hebben zonlicht nodig voor de aanmaak van vitamine D, wat weer belangrijk is voor ons algehele welzijn en welbevinden. Met een Sunshower haalt u de complete wellness-ervaring in je eigen huis. Een Sunshower straalt namelijk directe infraroodwarmte en/of veilig uv-licht uit. Een product dat in de douche of stoomcabine geïnstalleerd wordt, het zonnetje in huis.

Langere levensduur buitenverblijven dank zij duurzame materialen en zonenergie

Tuinkamers bestaan er in veel verschillende soorten en kwaliteiten, zo is er de afgelopen jaren steeds meer nadruk komen liggen op de levensduur
van de buitenverblijven. Hierdoor is de kwaliteitsnormering erg belangrijk geworden.

Wij kiezen daarom voor duurzame materialen in onze verschillende type tuinkamers, op die manier gaan we uit van een gemiddelde minimale levensduur van 25 jaar!
Ook zijn er ook steeds meer toepasbare motoren die aangedreven worden door zon-energie zoals bij Zippscreens en Terrasschermen.

Voorwaarden voucher:

  • Op iedere afdeling kunnen kopende klanten een voucher krijgen waarmee u kans maakt op een tegoedbon van maar liefst € 500,-!
  • Er worden 6 tegoedbonnen van € 500,- uitgegeven.
  • Iedere afdeling hanteert zijn eigen voorwaarden wat betreft het uitgeven van de vouchers. Vraagt u zich af of u bij uw aankoop een voucher krijgt? Vraag het de verkoopadviseur van de desbetreffende afdeling.
  • Bij ontvangst van de voucher, vult u uw persoonsgegevens in een maakt u de rebus.
  • De volledig ingevulde voucher deponeert u in de daarvoor bestemde ton bij de entree.
  • De vouchers worden uitgedeeld tot en met dinsdag 31 oktober 2023.
  • Begin november krijgen de winnaars van de tegoedbonnen persoonlijk bericht.
  • Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.
« Terug naar het overzicht