Online advies bij Haarden en Kachels

Bent u zich aan het oriënteren op de aankoop van een haard of kachel? Maar bent u niet in staat om naar de showroom te komen, of vermijdt u liever de showroom? Onze afdeling Haarden & Kachels biedt dé oplossing! Naast advies in de showroom, bieden zij nu ook online advies!

Online advies via videobellen

Natuurlijk is showroombezoek anders dan online advies. Toch zetten wij graag een stapje extra voor u en dat doen wij onder andere door het aanbieden van online advies. Bent u zich aan het oriënteren en wilt u graag persoonlijk advies op maat? Meldt u dan aan voor een online gesprek.

Via WhatsApp videobellen laat onze adviseur u graag de mogelijkheden zien. Tijdens dit gesprek kunt u uw wensen kenbaar maken en laten zien waar u graag een haard of kachel wilt hebben. Dit kan met behulp van foto’s, maar misschien is het ook wel mogelijk om via de camera op uw device vast één en ander te laten zien. Onze adviseur vertelt u over de mogelijkheden en kan u online meenemen in onze showroom.

Laat u online informeren en inspireren

Wij merken dat zo’n eerste gesprek vaak vooral informerend en oriënterend is. U kunt op uw gemak nadenken over de geboden oplossingen en eventueel later een bezoek brengen aan de showroom. Het mooiste natuurlijk is wanneer u zelf ons uitgebreide assortiment haarden en kachels ervaart in onze showroom. Laat u inspireren door de diverse opstellingen, voel de warmte en ervaar de unieke sfeer van vuur. In de showroom kunnen wij dan de puntjes op de i zetten, zodat u helemaal tevreden bent over het ontwerp.

Meld u eenvoudig aan via onze website

Wilt u gebruik maken van online advies? Neem telefonisch contact op of meld u eenvoudig aan via het formulier op onze website. Toch liever de showroom bezoeken? U bent van harte welkom! Wij helpen u graag bij de zoektocht naar uw droomhaard. In onze showroom vindt u een groot aantal inspirerende opstellingen met houtkachels, gashaarden, pelletkachels, elektrische haarden en bio-ethanol haarden. Welke haard sluit het beste aan bij uw wensen en interieur? Ontdek het bij Van Manen Haarden & Kachels.

« Terug naar het overzicht