Bezoek onze pelletkachel demonstratie

Pelletkachels zijn steeds meer in opmars in Nederland. Toch bestaat er nog veel onduidelijkheid omtrent pelletkachels en de werking hiervan.

Als extra service bieden wij daarom iedere vrijdagavond vrijblijvende pelletkachel demonstraties. U kunt gewoon onze showroom binnenlopen of een afspraak maken om een demonstratie bij te wonen. U bent van harte welkom!

Meer informatie over pelletkachels

Onze adviseur zal u tijdens de demonstratie meer informatie geven over pelletkachels en de werking hiervan. Wist u bijvoorbeeld dat er voor de verbranding gebruik wordt gemaakt van pellets? Dit zijn geperste korrels van plantaardig restmateriaal. Zo wordt het vuur gecreëerd door gebruik te maken van hernieuwbare energie. Het is niet voor niets dat u bij onze pelletkachels gebruik kunt maken van de ISDE (Investerings Subsidie Duurzame Energie).

Bezoek onze pelletkachel demonstratie vrijdagavond

Wilt u meer weten over pelletkachels? U bent van harte welkom op vrijdagavond voor onze speciale pelletkachel demonstratie. Wij hopen u binnenkort te begroeten op de haarden en kachels afdeling van Woon Thema Centrum Van Manen in Barneveld.

« Terug naar het overzicht