Strak en elegant terrasscherm Piano

Het strakke en elegante terrasscherm Piano.

We kunnen wel zeggen dat de zomer nu echt zijn intrede heeft gedaan! Met temperaturen boven de 30 graden is een terrasscherm geen overbodige luxe. Daarom introduceren wij ons nieuwe terrasscherm PIANO!

Terrasscherm van absolute meerwaarde

Door zijn strakke en tegelijk elegante design is de PIANO een absolute meerwaarde voor uw woning. De cassette is slechts 15 cm hoog en daarmee de meest compacte cassette! Dankzij de geharde componenten kunt u ook kiezen voor een grotere cassette.

Genieten op het terras tot laat op de avond

Kies voor sfeervolle LED-verlichting.

Bij de Piano kunt u kiezen uit twee sfeervolle LED-verlichtingen. Beide lichtbronnen kunt u afzonderlijk van elkaar aansturen. De dimbare LED-verlichting aan de onderkant van de cassette zorgt ook bij een gesloten zonwering voor een schitterende verlichting van uw terras. De LED-elementen passen zich harmonisch aan het kubusvormige design van de zonwering aan.

Wanneer u nog meer licht wilt op uw terras, kunt u de verlichting nog verder uitbreiden door middel van een indirecte, in de armen geïntegreerde LED-verlichting. Deze straalt naar boven en dompelt het zonweringdoek in een sfeervol licht.

Windbestendig en nóg meer privacy

Het Wind Protectie Systeem van de Piano.

Wilt u uw zonwering niet bij de eerste windvlaag intrekken en liever meer tijd op uw terras doorbrengen? Dan is er het unieke WPS (Wind Protectie Systeem). Het WPS wordt eenvoudig aan de voorlijst bevestigd. Zo geniet u van een aangename, tegen de zon beschermde rustzone – ook bij hardere wind.

10 jaar garantie op terrasscherm Piano

Dat is betrouwbaarheid voor lange termijn! Dit Duitse fabricaat wordt geleverd met het unieke 10-garantie certificaat. Dat maakt de investering voor deze prachtige zonwering natuurlijk compleet. Het 10-jarig garantiecertificaat is immers de kroon op dit Duitse Design.

Volop genieten tijdens de zomer

Met een Piano terrasscherm geniet u lange zomers volop op uw terras. Wilt u meer weten over dit prachtige terrasscherm of andere schermen in ons assortiment? U bent van harte welkom in onze showroom voor een kennismaking met de Piano!

« Terug naar het overzicht