ISDE subsidie op pelletkachels

Pelletkachels van Rika en Nordic Fire.

Op zoek naar een moderne kachel? Een toestel dat niet alleen heerlijke warmte afgeeft, maar ook goed is voor uw portemonnee én het milieu? Ontdek ons uitgebreide assortiment pelletkachels in de showroom. Profiteer van een korting oplopend tot €500,- met de Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE).

Pellets zorgen voor een duurzame warmte

ISDE is een subsidieregeling van het ministerie van Economische Zaken, die ook in 2019 wordt voortgezet. Stook met een pelletkachel en creëer warmte op een milieuvriendelijke manier. Pellets zijn gemaakt van organisch materiaal, een hernieuwbare energiebron. Wilt u gebruik maken van de subsidie? Laat uw pelletkachel veilig en correct installeren door een DE-erkend bedrijf. Van Manen is zo’n erkende installateur! Dus ook voor de aankoop en installatie van een pelletkachel mét gebruik van de subsidieregeling, bent u bij ons aan het juiste adres.

Ontdek ons ruime assortiment pelletkachels

Wilt u weten of uw woning geschikt is voor een pelletkachel? Of wilt u meer weten over de werking van een pelletkachel? Onze adviseur in de showroom vertelt u graag meer! Ook kan hij door middel van een demonstratie de werking van een pelletkachel uitleggen. Ontdek ons uitgebreide assortiment pelletkachels en laat u verleiden door warmte en sfeer. Wij hopen u binnenkort te begroeten bij Van Manen haarden en kachels.

« Terug naar het overzicht