Tips en inspiratie voor de aankoop van een eettafel

Stel uw eigen Tavolo eettafel samen.

Bij Pronto Wonen Barneveld presenteren we graag onze prachtige eettafels. De eettafel is vaak één van de grotere meubels in uw woonkamer, meer dan genoeg reden om er een echte eyecatcher van te maken. Kies voor een recht, ronde of ovale eettafel eventueel met een bijzondere poot. Voor ieders budget en wens hebben we bij Pronto Wonen eetkamertafels in het assortiment.

Stel uw eigen Tavolo eettafel samen

Op zoek naar een speciale eetkamertafel? Dan is tafelserie Tavolo zeker de moeite waard om te bekijken. Ga voor maatwerk en stel uw eigen eiken eettafel samen. Kies uit veel verschillende maten, 17 verschillende kleuren lak / olie en verschillende onderstellen in hout of metaal! 

Kies een eettafel die past bij uw woonstijl

Wanneer u op zoek bent naar een eettafel met een landelijke uitstraling is eettafel Lizzano een goede keuze. Deze eettafel is leverbaar in 2 soorten poten. Het is maar net hoe u wilt dat de eettafel eruit mag zien. Liever iets moderns? De eettafel Miori is helemaal van nu. Met de looks van het bovenblad in plank eiken en een zwart metalen onderstel gaat u lekker eigentijds aan tafel.

Een ronde tafel staat voor gezelligheid.

Een ronde of ovale eettafel?

We krijgen de vraag steeds vaker; Hebben jullie ook ronde eettafels? Maar natuurlijk! Wij weten dat een ronde eettafel staat voor gezelligheid. De ronde eetkamertafel is handig en vooral praktisch in gebruik. Een ronde tafel neemt nu eenmaal minder ruimte in dan een rechthoekige of ovale eettafel. Een mooi voorbeeld is de eettafel Salzburg van massief Acaciahout. 

Bent u op zoek naar een eettafel die net even anders is? Bekijk dan eens de ovale eettafel Robusto. De naam van de tafel zegt genoeg, net wat stoerder en robuuster qua vormgeving. Ambachtelijk gemaakt van massief Acaciahout en afgelakt met een een matlak in de kleur Vintage Grey. Dankzij het ovalen tafelblad en het bijzondere houten onderstel is Robusto een echte eyecatcher. 

Industrieel en stoer tafelen

Boomstamtafels, tafels met metalen onderstellen, stoere houten tafelbladen. U vindt ze compleet bij Pronto Wonen en ze zijn uit voorraad leverbaar! Ontdek Alesio, Romaro, Mazzo & Stilio bij Pronto Wonen in Barneveld, onderdeel van Van Manen WoonThemaCentrum.

« Terug naar het overzicht