Uniek in comfort en kwaliteit: de Pvc Kurkvloer!

De Wood Hydro pvc vloer is een absolute koploper.

Al meer dan twintig jaar speelt pvc in op de vraag naar een makkelijke  vloer. Langzaam maar zeker neemt echter ook het bewustzijn van de mensen toe. Ondanks de vele voordelen heeft pvc  als product namelijk ook zijn nadelen. Door de strakke verlijming op uw betonvloer is de pvc keihard en daardoor minder comfortabel. Ook het milieu aspect heeft zo zijn eigen verhaal, net zo als de relatieve lawaaierigheid van de vloer.

Goede alternatieven voor uw vloer

Gelukkig zijn er door voortschrijdende inzichten,  goede alternatieven op de vloeren markt gekomen! In onze ogen is hierin de Wood Hydro (kurk) pvc vloer de absolute koploper en heel vriendelijk geprijsd. Door de unieke combinatie van pvc met kurk is er een vloer ontstaan die uniek is in zijn klasse. Stiller, veerkrachtiger, uitstekend op vloerverwarming en ook nog eens een milieu certificaat.

Het gebruikersgemak en  minimale onderhoud zijn grote pluspunten van deze vloer. Ook is de corrigerende functie van de vloer  belangrijk, de vloer stelt minder eisen aan de ondervloer. Hierdoor makkelijker eventueel zelf te leggen en heel vaak geen dure egaline ondervloer  nodig.

De 5 lagen van de Wood Hydro (kurk) pvc vloer.

Bekijk de Wood Hydro (kurk) pvc vloer in de showroom

Nieuwsgierig geworden?  Het is echt de moeite waard om deze vloeren eens live te bekijken. U bent van harte welkom voor een vrijblijvende kennismaking met deze topper!

  1. Beschermende slijtlaag
  2. Hoge resolutie print
  3. Vaste tussen-vinyl laag
  4. Geagglomereerde kurk 2,7 mm
  5. Vaste onder-vinyl laag
« Terug naar het overzicht