Weinor terrasoverkapping Terrazza Pure

De Terrazza Pure van Weinor terrasoverkapping.

De nieuwe Weinor terrasoverkapping genaamd ‘Terrazza Pure’ is helemaal trendy, dit komt door het minimalistische ontwerp. Klassieke overkappingen lopen schuin af, maar de Weinor terrasoverkapping heeft nu het terras dak in kubusvormig glas ontwikkeld, wat een erg mooi effect geeft. Dit onderscheidt de Weinor overkapping ‘Terrazza Pure’ van andere overkappingen. Het hoogtepunt is dat de rechte daksteunen vaste en ondersteunde glassteunen hebben, die ervoor zorgen dat de glaselementen worden geplaatst in een hoek die van buitenaf onzichtbaar is. Dit zorgt voor heldere en kubistische glazen in combinatie met een betrouwbare afwatering.

Details en opties van de Weinor terrasoverkapping

Ook is het mogelijk om je Terrazza Pure Weinor overkapping een eigen touch te geven. Zo kun je je Weinor overkapping voorzien van mooie verlichting en decoratieve strips, zodat u gezellig buiten op uw terras kunt genieten. De optionele, kwalitatief sterke LED- verlichting kan worden geplaatst in de daksteunen en stijlen. 

De Weinor afstandsbediening, ook wel Biconnect handzender, zorgt ervoor dat je de kleuren kunt aanpassen of zelfs kunt dimmen. In totaal kunnen 48 verschillende kleuren worden aangepast. Iedereen die de voorkeur geeft aan afwisseling, kan verschillende kleuren instellen voor de daksteunen en palen. Er is zelfs een programma waar alle kleuren automatisch kunnen worden afgespeeld. Dit zorgt ervoor dat het glazen terrasdak telkens in een ander licht staat, wat natuurlijk een prachtig effect geeft. Er zijn ook vijf verschillende sierstrippen beschikbaar voor de daksteunen en palen, die de Weinor terrasoverkapping het totale plaatje kunnen geven. 

Weinor terrasverwarming voor aangename temperaturen

De Terrazza Pure Weinor overkapping biedt vele mogelijkheden. Zo kunt u uw terrasoverkapping uitbreiden met vaste wanden of screens. Ook is het mogelijk om glazen schuifwanden toe te passen, dit komt goed van pas in de winter. Zo kunt u tijdens de winterdagen beschut tegen wind en regen genieten van uw terras. Overigens is de Terrazza Pure Weinor overkapping zo stabiel dat het wel tot 550 kg kan opnemen.

Ook is het mogelijk om een Weinor Glasoase toe te passen. Dit is een verwarmingssysteem, dat het terras beschermt tegen wind en regen, maar geen uitbreiding van uw woonruimte vormt. Dankzij Weinor terrasverwarming kunt u tijdens de koude winterdagen optimaal genieten van de behaaglijke warmte. Enkele seconde na het inschakelen van de Weinor terrasverwarming, voelt u al een aangename warmte.

Weinor terrasoverkapping inclusief muurbeugelprofiel

Ook heeft de Weinor terrasoverkapping ‘Terrazza Pure’ zijn praktische voordelen. Dankzij het muurbeugelprofiel is het mogelijk om alle benodigde kabels te verwerken in de vooraf ingerichte kabelroutes. Dit maakt het aansluiten van elektronica een stuk eenvoudiger.

Meer weten over de Weinor terrasoverkapping? Kom langs!

Bent u op zoek naar een prachtige glazen terrasoverkapping, zodat u zowel in de zomerperiode als winterperiode optimaal kunt genieten van uw terras? Kom gerust eens langs bij Van Manen Zonwering. Naast de Terrazza Pure Weinor overkapping vindt u bij ons een ruim aanbod in terrasoverkappingen en zonweringen. 

« Terug naar het overzicht