Activiteiten Keukens

Kracht van Eenvoud

Interieuradvies over Kracht van Eenvoud

Wilt u graag de kracht van eenvoud bij u in huis ervaren? Kom op zaterdag naar Van Manen Keukens Barneveld langs voor gratis interieuradvies. Het interieuradvies zal gericht zijn op uw ruimte voor een nieuwe keuken. Daarbij zal ook uw gehele huis en huisstijl meegenomen worden bij dit advies. Het is namelijk belangrijk om één geheel in huis te creëren om harmonie en balans in huis te krijgen. Tijdens dit gesprek zullen we ook uitleggen wat de kracht van eenvoud bij een keuken inhoud.

Kracht van eenvoud – We zien u graag

We zien u dus graag bij ons op locatie om u de kracht van eenvoud bij een keuken uit te leggen. Het is mogelijk om u aan te melden voor dit interieuradvies om zeker te zijn van een persoonlijk gesprek.

Kookdemonstratie

Kookdemonstratie

In een mooie droomkeuken, kookt u nou eenmaal beter. Een dagje keukens kijken bij Van Manen Keukens wordt al gauw leuker als u ook nog eens een kookdemonstratie van een echte kok krijgt. Kom dus een dagje gezellig langs in onze keukenshowroom en geniet van de gerechten van onze chefkok. Daarbij leert u ook nog eens nieuwe gerechten kennen die u thuis in eigen keuken kunt uitproberen. De gerechten kunt u uiteraard ook proeven! U kunt live meekijken hoe onze kok de gerechten klaarmaakt. Ook ziet u dan direct hoe een aantal van de keukenapparatuur bij Van Manen Keukens werkt.

Kookdemonstratie bij Van Manen Keukens

De kookdemonstratie bij Van Manen Keukens komt regelmatig terug. Bekijk onze activiteitenkalender voor alle overige dagen waarbij de kookdemonstraties worden gegeven.