Haarden & kachels

HET GROOTSTE ASSORTIMENT GASHAARDEN EN HOUTKACHELS. VERANTWOORD VERWARMEN BEGINT IN BARNEVELD!

Verantwoord Verwarmen begint bij Van Manen

Uw woonkamer comfortabel en verantwoord verwarmen? Van Manen Haarden en Kachels helpt u hier graag bij! Onze haarden en kachels zijn voorzien van de nieuwste technieken en daarmee “EcoDesign Ready”. Dat betekent dat onze toestellen klaar zijn voor de toekomst en nu al voldoen aan de strengere eisen die vanaf 2022 voor heel Europa gelden. Wilt u graag uw woning sfeervol en verantwoord verwarmen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres met merken als Dru, Faber en Kalfire.

Onze adviseurs staan voor u klaar

In onze showroom staan ruim 200 haarden en kachels opgesteld. Onze adviseurs voorzien u graag van meer informatie en helpen u bij de zoektocht naar de perfecte haard. Uw wensen zijn hierbij het uitgangspunt.

Ga naar VanManenKachels.nl

Ruim assortiment haarden en kachels

Bent u liefhebber van een eigentijds houtvuur? Kies dan voor een moderne houtkachel. Onze kachels zijn voorzien van de nieuwste technieken zodat u het beste haalt uit uw vuur. Wilt u liever snel een eenvoudig genieten? Ga dan voor een gashaard. Doordat deze eenvoudig te bedienen is, kunt u zelf het vuurbeeld aanpassen aan uw wensen en de situatie.

Sfeervolle en duurzame warmte

Bent u op zoek naar sfeervolle en duurzame warmte? Dan is een pelletkachel misschien iets voor u. De pelletkachel is een modern toestel dat voor de verbranding gebruik maakt van pellets. Deze korrels zijn gemaakt van plantaardig restmateriaal en daarmee hernieuwbare energie. Geen ruimte voor een rookkanaal? Dan is een elektrische kachel dé oplossing. Hiervoor heeft u alleen een stopcontact nodig.

Ga naar VanManenKachels.nl

Van Manen gaat voor meer dan vuur alleen

Een plateau zorgt voor de ultieme afwerking van uw haard. Bij Van Manen kunt u een plateau geheel op maat laten maken, naar eigen wens en smaak. Hierbij heeft u keuze uit verschillende materialen, allemaal met hun eigen unieke eigenschappen. De haarden in onze showroom zijn bijna allemaal voorzien van unieke plateaus.

Op maat gemaakte kast bij Van Manen

Een op maat gemaakte kast is een sfeervolle toevoeging van comfort en bergruimte rond uw haard. U kunt samen met onze adviseurs een kast ontwerpen die naadloos aansluit bij uw interieur. Een uniek en persoonlijk meubelstuk dat voldoet aan al uw eisen. Doe inspiratie op in onze sfeervolle showroom. U bent van harte welkom!

Ga naar VanManenKachels.nl