Keukens

Zorg voor de innerlijke mens

De keuken is een heel belangrijke ruimte in onze woning. Hier wordt namelijk gezorgd voor de innerlijke mens. Een uitgebreide maaltijd bereiden met verse ingrediënten en de mooiste producten uit eigen streek? Of liever een snelle hap in de oven of magnetron? De keuze is aan u! Wij leveren complete keukens waarbij uw wensen het uitgangspunt zijn.

Geniet van uw droomkeuken

Bij de aanschaf van een keuken komt een hoop kijken. Belangrijk hierbij is een goede begeleiding door mensen die er verstand van hebben. Wij hebben niet voor niets het Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche.  Daarnaast zijn wij CWB erkend, dat betekent een aanbetalingsregeling, extra garantie en onpartijdige klachtafhandeling. Verder worden onze medewerkers continue getraind om helemaal op de hoogte te zijn van de nieuwste trends en technieken.

Kies voor zekerheid, kies voor Van Manen Keukens

Van Manen Keukens biedt in haar assortiment de meest uiteenlopende stijlen, van design en modern tot landelijke houten keukens. Samen uw ideale keuken realiseren is ons gezamenlijke doel. In onze showroom vindt u verschillende stijlen keukens, zodat u zelf kunt bepalen wat bij u past. Wij begeleiden u bij de uiteindelijke keuze en zorgen dat u uiteindelijk heerlijk kunt kokkerellen in uw keuken.

Waarom Van Manen Keukens?

  • Geen aanbetaling
  • Uitstekende garantie
  • Eigen montage en service
  • Begeleiding bij Verbouwing

Ga naar VanManenKeukens.nl

Van Manen Woon Thema Centrum

Bezoek onze 7000 m2 showroom in Barneveld voor sfeervolle momenten.


Contactgegevens

0342 - 40 53 53
info@vanmanen.nl

Ons adres
Dr. W. Dreeslaan 2
3771 RW Barneveld

Openingstijden

 Maandag

 11.00 

-

 17.30

 

 Dinsdag

   9.00 

-

 17.30

 

 Woensdag

   9.00 

-

 17.30

 

 Donderdag

  9.00 

-

 17.30

 

 Vrijdag

   9.00 

-

 21.00

 

 Zaterdag

   9.30 

-

 16.30

 

 Zondag

 Gesloten