Zonwering

Zonnen bij Van Manen Zonwering?

Rolluiken, zip-screens, jaloezieën, duette plissé’s en markiezen: Met producten van Van Manen Zonwering schijnt de zon nooit te veel naar binnen. Mediterrane zomers, afgewisseld door een Hollands buitje? Voor elke situatie hebben wij een passende oplossing. Felle zon of harde regen? Dankzij de design SunRain-producten kunt u lekker buiten blijven zitten. Beleef het in onze gezellige showroom!

Stijlvolle veranda’s voor een sfeervol geheel

De veranda’s van Van Manen Zonwering typeren zich door de grootsheid. Groots in mogelijkheden, kwaliteit en genot. Door toepassing van verschillende dakdragers, kunnen alle gebruikelijke afmetingen en vrijwel alle speciale modellen gerealiseerd worden. De grens tussen huis en tuin vervagen, zodat u 4 seizoenen lang kunt genieten op uw terras.

Zorgeloos genieten van uw aankoop

Goede zonwering is een investering. Bij Van Manen krijgt u daarom uitgebreid (vrijblijvend) advies, passend bij uw situatie, meedenkend in uw belang. Onze eerste, tweede en derde prioriteit is een tevreden klant. Niet alleen de eerste weken na aankoop, maar gedurende de hele levensduur van het product. De eerste 8 jaar zijn bij ons zonder meer zorgeloos: zolang bieden wij namelijk garantie op (bijna) ons complete assortiment. Dat is uniek!

Kwalitatieve producten bij Van Manen Zonwering

Bij Van Manen Zonwering kunt u terecht voor SunRains (wind- en regenscherm), terrasschermen, markiezen, pergola’s, veranda’s en tuinkamers. Wij zijn officieel dealer van de kwaliteitsmerken Weinor, Leiner, Corradi, Erhardt, Luxaflex, Roma en Somfy. Naast prachtige producten voor het terras, leveren wij ook zip-screens, rolluiken en andere verduisteringsproducten, die niet alleen zonwerend zijn, maar bovendien ook de veiligheid van uw huis kunnen verhogen.

Professioneel advies en kundige montage

U bent van harte welkom in onze showroom in Barneveld voor professioneel advies. Wij vormen een hecht team dat zorgt voor een geoliede machine met 20 jaar ervaring in verkoop, planning, montage en administratie. Wij bekijken samen met u de situatie om vervolgens toe te werken naar vindingrijke mogelijkheden en oplossingen.

Uw wensen staan centraal bij Van Manen

Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is bij u thuis? Wij laten u graag verschillende oplossingen zien, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt. Op zoek naar een terrasscherm? Of is uw zonnescherm aan vervanging toe? Wij helpen u graag, zodat u weer op uw eigen manier kunt genieten van zon en het buitenleven.

Meer weten? Mail info@vanmanenzonwering.nl

Van Manen Woon Thema Centrum

Bezoek onze 7000 m2 showroom in Barneveld voor sfeervolle momenten.


Contactgegevens

0342 - 40 53 53

Ons adres
Dr. W. Dreeslaan 2
3771 RW Barneveld

Openingstijden

 Maandag

 11.00 

-

 17.30

 

 Dinsdag

   9.00 

-

 17.30

 

 Woensdag

   9.00 

-

 17.30

 

 Donderdag

  9.00 

-

 17.30

 

 Vrijdag

   9.00 

-

 21.00

 

 Zaterdag

   9.30 

-

 16.30

 

 Zondag

 Gesloten