Baderie Barneveld

De dag begint in de badkamer!

Een frisse douche in de ochtend of een ontspannen bad in de avond. Even een momentje alleen bij de wasbak om wakker te worden, of samen met uw partner snel de tanden poetsen bij de dubbele wastafel om weer fris op het werk te verschijnen. De dag begint pas echt in de badkamer! Kies daarom voor een badkamer die bij u past, bij uw gezinssituatie en beschikbare ruimte. Bij ons vindt u diverse badmeubels, toiletten, glaswanden, tegels, spiegels, plafonds en accessoires voor de badkamer. Baderie Barneveld heeft alles in huis om uw complete badkamer te realiseren.

Duidelijk ontwerp door 3D-tekening

De keuze voor een badkamer begint met een goed en duidelijk ontwerp. Dat gebeurt bij Baderie Barneveld met behulp van een handig 3D-tekenprogramma dat inzichtelijk maakt hoe de badkamer van uw dromen eruit zou moeten zien. Als het ontwerp definitief is, wordt bekeken hoe de huidige situatie eruit ziet. Wat is de staat van de wanden en de vloer? Hoe is het gesteld met de leidingen en de watervoorziening? Daarna begint het echte werk. Alles kan op maat gemaakt worden.

Ga naar VanManenBadkamers.nl

Eigenwijze en originele collectie

Baderie Barneveld kenmerkt zich door een smaakvolle, eigenwijze en originele collectie. Bij ons vindt u de laatste badkamertrends in verschillende stijlen. Zo hebben wij sinds kort het schitterende Italiaanse merk Venis in de showroom. Eén van de top keramiekwerken wereldwijd en bekend om uitstekende kwaliteit en vernieuwende producten.

Uitgebreide tegelcollectie met grote variatie

Een andere parel waar we trots op zijn: onze tegelcollectie. Een collectie helemaal van nu met een grote variatie in formaten, kleuren en structuur. Voor op de vloer of tegen de wand. Houtlook en betonlook maar ook natuursteen tegels met een klassiek of modern tintje. Sober en kleurrijk. Strak en speels.

Ga naar VanManenBadkamers.nl

Kwaliteit en originaliteit bij Baderie Barneveld

Dat is waar Baderie Barneveld voor staat: Kwaliteit en originaliteit. Ontdek ons uitgebreide assortiment in onze sfeervolle showroom in Barneveld. Wij kunnen vrijwel alles leveren op gebied van badkamers en sanitair en laten graag zien wat er allemaal mogelijk is. Onze adviseurs nemen ruim de tijd voor u en luisteren goed naar uw wensen. Bij Baderie Barneveld kunt u terecht voor een complete nieuwe badkamer, inclusief montage. Ook wanneer u een kleinere ruimte heeft om een badkamer te realiseren, bieden wij een passende oplossing.

Onze kundige monteurs weten wat ze doen

Onze eigen monteurs werken heel nauwkeurig en hebben kennis van zaken. Ze weten precies wat ze doen, zodat u optimaal kunt genieten van uw badkamer. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kom langs in onze complete showroom. U bent van harte welkom!

Meer informatie?

Wilt u meer weten over Baderie Barneveld?

Ga naar VanManenBadkamers.nl