Badkamers

De dag begint in de badkamer!

Een frisse douche in de ochtend of een ontspannen bad in de avond. Even een momentje alleen bij de wasbak om wakker te worden, of samen met uw partner snel de tanden poetsen bij de dubbele wastafel om weer fris op het werk te verschijnen. De dag begint pas echt in de badkamer! Kies daarom voor een badkamer die bij u past, bij uw gezinssituatie en beschikbare ruimte. Bij ons vindt u diverse badmeubels, toiletten, glaswanden, tegels, spiegels, plafonds en accessoires voor de badkamer. Van Manen Badkamers heeft alles in huis om uw complete badkamer te realiseren.

Duidelijk ontwerp door 3D-tekening

De keuze voor een badkamer begint met een goed en duidelijk ontwerp. Dat gebeurt bij Van Manen Badkamers met behulp van een handig 3D-tekenprogramma dat inzichtelijk maakt hoe de badkamer van uw dromen eruit zou moeten zien. Als het ontwerp definitief is, wordt bekeken hoe de huidige situatie eruit ziet. Wat is de staat van de wanden en de vloer? Hoe is het gesteld met de leidingen en de watervoorziening? Daarna begint het echte werk. Alles kan, alles op maat gemaakt.

 

Smaakvolle showroom met uitgebreide collectie

Van Manen Badkamers kenmerkt zich door een smaakvolle, eigenwijze en originele collectie. Bij ons vindt u de laatste badkamertrends in verschillende stijlen. Zo hebben wij sinds kort het schitterende Italiaanse merk Venis in de showroom. Eén van de top keramiekwerken wereldwijd en bekend om uitstekende kwaliteit en vernieuwende producten.

Kwaliteit en originaliteit bij Van Manen

Dat is waar Van Manen Badkamers voor staat: Kwaliteit en originaliteit. Ontdek ons uitgebreide assortiment in onze sfeervolle showroom in Barneveld. Wij kunnen vrijwel alles leveren op gebied van badkamers en sanitair en laten graag zien wat er allemaal mogelijk is. Onze adviseurs nemen ruim de tijd voor u en luisteren goed naar uw wensen. Zij vertellen u precies wat er allemaal mogelijk is op het gebied van badkamers en sanitair. Onze eigen monteurs installeren alles voor u en weten precies wat ze doen.

 

Ga naar VanManenBadkamers.nl

 

Van Manen Woon Thema Centrum

Bezoek onze 7000 m2 showroom in Barneveld voor sfeervolle momenten.


Contactgegevens

0342 - 40 53 53
info@vanmanen.nl

Ons adres
Dr. W. Dreeslaan 2
3771 RW Barneveld

Openingstijden

 Maandag

 11.00 

-

 17.30

 

 Dinsdag

   9.00 

-

 17.30

 

 Woensdag

   9.00 

-

 17.30

 

 Donderdag

  9.00 

-

 17.30

 

 Vrijdag

   9.00 

-

 21.00

 

 Zaterdag

   9.30 

-

 16.30

 

 Zondag

 Gesloten