Over ons

Over Van Manen WTC

Het unieke van Van Manen WoonThemaCentrum (WTC) is het principe van alles onder 1 dak. De verschillende afdelingen versterken elkaar en dat maakt het voor u als klant makkelijk om voor verschillende facetten van uw woning aan te pakken, terwijl u shopt onder 1 dak.

Bent u op zoek naar een mooi bed met een goed matras? Bezoek dan onze afdeling slaapkamers met een uitgebreid assortiment bedden zodat u zelf kunt testen welk bed en matras het beste bij u past. En als u dan toch bij Van Manen WTC bent, kunt u ook meteen een kijkje nemen in de showroom van Van Manen Parket om de vloer van uw slaapkamer te vervangen. De accessoires van Pronto Barneveld maken het plaatje compleet. Zo kunt u eenvoudig en snel een complete metamorfose voor uw woning realiseren op 1 adres!

Ons doel is dat u tevreden bent

Ons doel is dat u tevreden bent. Dat betekent dat hoogwaardige kwaliteit, optimale service en klantvriendelijkheid bij ons topprioriteit hebben. Onze ondernemers zijn elk voor zich verantwoordelijk voor hun eigen product of productgroep. Dat garandeert optimale kennis, gericht advies en een up-to-date assortiment in de showroom. Wij inspireren u graag! Breng daarom een bezoek aan onze 7.000m2 showroom in Barneveld en laat u verrassen door ons complete assortiment op woongebied.