Meubelen

Pronto Wonen, origineel en eigentijds

Ontdek het originele en eigentijdse woonassortiment van Pronto Wonen. Seizoenen en woontrends veranderen, mogelijkheden worden steeds groter en uitgebreider. Bij Pronto Wonen vindt u altijd de laatste woontrends passend bij elk seizoen. En natuurlijk ook de meest actuele stoffen, kleuren en vooral nieuwe en slimme woonoplossingen passend bij uw woonstijl.

Grote keuze uit zitmeubelen en eetkamers

Pronto Wonen heeft voor zitmeubelen een ruime keuze uit bankstellen, loveseats, fauteuils en natuurlijk ook trendy hoekbanken. Veel van deze zitmeubelen kunt u zelf samenstellen! Maak uw zithoek compleet met één van onze dressoirs, salontafels of TV-meubels. Met onze eetkamerstoelen en bijpassende kasten is het altijd gezellig aan tafel.

Regelmatig wisselend assortiment woonaccesoires

Met de juiste accessoires brengt u eenvoudig elk seizoen huis. Mooie, trendy producten in de kleuren en materialen die perfect passen bij het seizoen. Misschien een kleine verandering voor uw kamer, maar het zijn vaak de accessoires die een interieur afmaken. Maar ook voor een uniek en eigentijds assortiment van verlichting, hockers en sierkussens bent u bij Pronto Wonen aan het juiste adres.

Meeste producten uit voorraad leverbaar

Snel genieten van uw nieuwe meubelen? Samen met Pronto Wonen is uw huis snel ingericht. Een groot gedeelte van onze collectie is binnen zeer korte tijd of zelfs uit voorraad leverbaar! Wilt u niet te lang wachten, maar staat uw favoriete bank of fauteuil niet op voorraad/ Kies dan uit onze snel-levercollectie (een selectie van 30 stoffen en 4 ledersoorten) en uw bestelling staat binnen een paar weken in huis!

Van Manen Woon Thema Centrum

Bezoek onze 7000 m2 showroom in Barneveld voor sfeervolle momenten.


Contactgegevens

0342 - 40 53 53
info@vanmanen.nl

Ons adres
Dr. W. Dreeslaan 2
3771 RW Barneveld

Openingstijden

 Maandag

 11.00 

-

 17.30

 

 Dinsdag

   9.00 

-

 17.30

 

 Woensdag

   9.00 

-

 17.30

 

 Donderdag

  9.00 

-

 17.30

 

 Vrijdag

   9.00 

-

 21.00

 

 Zaterdag

   9.30 

-

 16.30

 

 Zondag

 Gesloten