Showroom

Welkom bij Van Manen Woonthemacentrum Barneveld

Op een unieke locatie, net buiten het centrum van Barneveld, staat Van Manen WoonThemaCentrum. Wat onze woonboulevard zo bijzonder maakt? Dat vertellen we u graag! In eerste plaats zijn dat de zeven ondernemingen onder één dak. Wanneer u door de hoofdingang ons pand binnenkomt, vindt u meteen de receptie. Heeft u een vraag, of kunt u een afdeling niet vinden? Dan helpen de dames van de receptie u graag verder.

Uitgebreid assortiment voor uw woning

En dan is het kiezen. Is er een afdeling waar u speciaal voor komt? Of bent u nieuwsgierig naar ons totaalaanbod? Bij Van Manen WTC vindt u 7 verschillende afdelingen onder 1 dak. Laat u verrassen door ons uitgebreide assortiment en ontdek de nieuwe mogelijkheden en trends op het gebied van wonen. Onze vakkundige adviseurs staan klaar om u te voorzien van advies op maat. Bekijk het uitgebreide assortiment van onze verschillende afdelingen keukens, badkamers, meubelen, buitenleven en zonweringsystemen, parket en haarden!

Welkom bij Van Manen Woonthemacentrum Barneveld

Beneden vindt u als eerste de afdeling Haarden & Kachels. Een zeer sfeervolle showroom waar u letterlijk en figuurlijk een warm welkom krijgt. Direct daarnaast vindt u de afdeling Parketvloeren waar u keuze heeft uit een groot aanbod vloeren van verschillende materialen. De laatste afdeling op de begane grond is Zonwering & Buitenleven. U vindt in deze showroom alles over zonwering, maar ook kunt u hier terecht voor tuinkamers en veranda’s op maat.

Tien jaar Baderie Barneveld onderdeel van het WTC

Wanneer u de lift of de trap neemt, komt u uit bij de afdeling Badkamers, ondertussen alweer 10 jaar onderdeel van Van Manen WoonThemaCentrum. U kunt hier terecht voor het grootste aanbod sanitair, maar ook is er een grote keuze uit tegels. En wanneer u uw neus volgt, ruikt u misschien al de lekkere geuren die worden gecreëerd op de Keukenafdeling. Op de Keukenafdeling hebben ze alles op het gebied van koken en keukeninrichting. Tot slot vindt u achter in het gebouw Pronto Wonen. U vindt hier een uitgebreid assortiment voor woninginrichting. Van grote meubels, tot kleine accessoires.

Zes verschillende afdelingen onder één dak

Zes afdelingen onder één dak, maar wel allemaal aparte ondernemers. Dat betekent dat u niet op alle afdelingen wat kunt uitzoeken en bij de kassa kunt afrekenen of één factuur krijgt. Ook betekent dit dat het contact alleen via de afdeling loopt waar u uw aankoop hebt gedaan. Wel zo prettig om meteen met de goede afdeling contact op te nemen, zo is het voor iedereen duidelijk en zijn er korte
lijntjes. Onze adviseurs staan altijd voor u klaar om passend advies te geven, zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt en lang kunt genieten van kwaliteitsproducten. U bent van harte welkom!

Wilt u een afspraak maken? Onderaan deze pagina vindt u de contactgegevens zodat u eenvoudig via de mail of telefonisch een datum kunt plannen. Wij hopen u binnenkort te begroeten.