Showroom

Welkom bij Van Manen Woonthemacentrum Barneveld

Bij Van Manen Woonthemacentrum vindt u alles voor uw woning! Onze 7.000m² showroom is een grote inspiratiebron op het gebied van wonen. Bent u op zoek naar een sfeervolle haard waarmee u uw woning verantwoord kan verwarmen? Kan uw badkamer wel een opknapbeurt gebruiken? Is uw bed nodig aan vervanging toe?

Uitgebreid assortiment voor uw woning

Bij Van Manen WTC vindt u 7 verschillende afdelingen onder 1 dak. Laat u verrassen door ons uitgebreide assortiment en ontdek de nieuwe mogelijkheden en trends op het gebied van wonen. Onze vakkundige adviseurs staan klaar om u te voorzien van advies op maat. Bekijk het uitgebreide assortiment van onze verschillende afdelingen keukens, badkamers, meubelen, zonwering, bedden, parket en haarden!

Persoonlijk advies en ontwerp

Onze adviseurs staan altijd voor u klaar om passend advies te geven, zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt en lang kunt genieten van kwaliteitsproducten. Kom daarom langs bij onze uitgebreide en veelzijdige showroom in Barneveld en laat u inspireren! Alleen foto’s en tekst zijn namelijk niet genoeg om die unieke sfeerbeleving te ervaren. U bent van harte welkom in onze showroom.

Wilt u een afspraak maken? Onderaan deze pagina vindt u de contactgegevens zodat u eenvoudig via de mail of telefonisch een datum kunt plannen. Wij hopen u binnenkort te begroeten.