Parketvloeren

De perfecte basis voor uw woning

Een vloer fungeert als de basis van uw woning. Stevige materialen, warme kleuren, één met uw interieur. Een vloer maakt het plaatje compleet en kan precies de gewenste sfeer in uw woning brengen. Het is dan ook van groot belang dat u een vloer vindt die bij u en uw woning past.

Lang genieten van uw vloer

Wij vinden het belangrijk dat u de juiste keuze maakt en lang kunt genieten van uw vloer. In onze showroom vindt u daarom een uitgebreid assortiment en vakkundige adviseurs die voor u klaar staan. Wij begeleiden u van oriëntatie tot de uiteindelijke koop van een kwaliteitsvloer. Samen gaan we op zoek naar een oplossing die aansluit bij uw wensen en interieur. Wij delen graag in onze kennis en geven u advies op maat. Onze parketeurs met jarenlange ervaring weten vakkundig de verschillende vloeren te leggen zodat het genieten snel kan beginnen.

Vloeren in verschillende stijlen

Van Manen Parket biedt u vloeren in diverse soorten, maten en prijsklassen. Van traditioneel parket tot pvc-, laminaat-en kurkvloeren. Gaat uw voorkeur uit naar klassieke dunne planken, of heeft u liever stoere, dikke planken? Wij hebben het in ons assortiment. Wilt u onze vloeren in het echt bekijken? U bent van harte welkom in onze showroom. Wij laten u graag de verschillende mogelijkheden zien.

Van Manen Parket gaat voor duurzaamheid

In onze dagelijkse werkzaamheden, willen wij het milieu zo min mogelijk belasten. Wij selecteren onze grondstoffen daarom bewust. Dit geldt niet alleen voor de bovenlaag, maar ook de tussenvloer bestaat, waar mogelijk, uit milieuvriendelijke materialen. Zo weet u dat u een milieubewuste keuze maakt.

Ga naar vanmanenparket.nl

Van Manen Woon Thema Centrum

Bezoek onze 7000 m2 showroom in Barneveld voor sfeervolle momenten.


Contactgegevens

0342 - 40 53 53
info@vanmanen.nl

Ons adres
Dr. W. Dreeslaan 2
3771 RW Barneveld

Openingstijden

 Maandag

 11.00 

-

 17.30

 

 Dinsdag

   9.00 

-

 17.30

 

 Woensdag

   9.00 

-

 17.30

 

 Donderdag

  9.00 

-

 17.30

 

 Vrijdag

   9.00 

-

 21.00

 

 Zaterdag

   9.30 

-

 16.30

 

 Zondag

 Gesloten