Parketvloeren

De vloer is de basis voor fijn wonen

Een vloer fungeert als de basis van uw woning. Stevige materialen, warme kleuren, één met uw interieur. Een vloer maakt het plaatje compleet en kan precies de gewenste sfeer in uw woning brengen. Het is dan ook van groot belang dat u een vloer vindt die bij uw wensen en uw woning past. Wij helpen u hier graag bij!

Ruime keuze bij Van Manen Parket

Bij Van Manen Parket is volop keuze wanneer u op zoek bent naar een vloer voor uw woning. Zo hebben wij houten vloeren, Bergland Parket, Traditioneel Parket, Bamboe, Kurkvloer, Laminaat en PVC vloeren. Onze adviseurs staan voor u klaar om u vakkundig te adviseren over de verschillende mogelijkheden.

 

 

Ga naar VanManenParket.nl

Vloeren in verschillende stijlen

Van Manen Parket biedt vloeren in diverse soorten, maten en prijsklassen. Van traditioneel parket tot pvc-, laminaat-en kurkvloeren. Gaat uw voorkeur uit naar klassiek patroon, of heeft u liever stoere, dikke planken? Wij hebben het in ons assortiment. Wilt u onze vloeren in het echt bekijken? U bent van harte welkom in onze showroom. Wij laten u graag de verschillende mogelijkheden zien.

Van Manen Parket gaat voor duurzaamheid

In onze dagelijkse werkzaamheden, willen wij het milieu zo min mogelijk belasten. Wij selecteren onze grondstoffen daarom bewust. Dit geldt niet alleen voor de bovenlaag, maar ook de tussenvloer bestaat, waar mogelijk, uit milieuvriendelijke materialen. Zo weet u dat u een milieubewuste keuze maakt.  

Ga naar VanManenParket.nl

Lang genieten van uw vloer

Wij vinden het belangrijk dat u de juiste keuze maakt en lang kunt genieten van uw vloer. In onze showroom vindt u daarom een uitgebreid assortiment. Vloeren zijn niet alleen ons vak, maar ook onze passie. Voor een gedegen advies hebben we een bouwkundig ingenieur en een interieur architect in ons team. Dat maakt Van Manen Parket uniek!

Hoogstaande kwaliteit en kundige parketteurs

Het leggen van de vloer gebeurt door onze eigen parketteurs. Zij zijn geschoold en werken met de meest hoogwaardige machines en hulpmaterialen. Maar ook na het leggen van de vloer, zijn we er voor u. Voor onderhoudsadvies, maar ook indien er onverhoopt iets mis is met uw vloer. Wij vinden altijd een passende oplossing.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over Van Manen Parket?

Ga naar VanManenParket.nl