Parketvloeren

Parketvloer kopen bij Van Manen

Onze naam zegt het al! Bij Van Manen Parket kunt u ook parketvloeren kopen. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment met verschillende soorten vloeren, zoals de parketvloer in visgraat verband en de eiken parketvloer. Graag vertellen we u meer over de vloeren waar wij onze naam aan te danken hebben. De juiste parketvloer geeft het gevoel van thuis zijn. Wilt u een parketvloer kopen? Dan heeft u keuze uit een groot aantal houtsoorten, maten en sorteringen. Wist u dat parket ‘samengestelde vloer’ betekent? Parket bestaat uit houten delen en kan gelegd worden in verschillende dessins, waaronder bijvoorbeeld het visgraat patroon of de Hongaarse punt.

 

Ga naar VanManenParket.nl

Een parketvloer laten leggen op vloerverwarming is mogelijk

‘Wij heb vloerverwarming in de woning, dan kunnen we toch geen parketvloer kopen?’

Dit is helaas een veelgehoorde zin van mensen die wij binnenkrijgen, maar het tegendeel is waar. Tegenwoordig hebben we drie soorten parketvloeren; massief parket, lamelparket en een duoplank/multiplank. Het massieve parket kennen wij veelal van vroeger. Dit zijn planken van minimaal 6 mm dik en kan juist door zijn dikte vaak geschuurd en opnieuw afgewerkt worden. Het nadeel van massief parket is dat deze plank uit 1 stuk hout bestaat en hierdoor erg kan gaan werken. Een massief houten parketvloer is dus niet geschikt voor vloerverwarming. Gelukkig is daar tegenwoordig een alternatief voor; lamelparket en duoplanken/multiplanken. Deze vloeren zijn zeer geschikt voor vloerverwarming! Doordat ze beide uit meerdere lagen hout bestaan, zorgt dit dat de werking uit het product gaat. Sterker nog, de parketvloer houdt de warmte van vloerverwarming zelfs langer aan. Wilt u graag duoplanken/multiplanken of lamelparket kopen? Dat kan bij Van Manen! Kom gerust eens langs in onze showroom.

Wist u dat een parketvloer de warmte van de vloerverwarming langer aanhoudt ten opzichte van andere producten? 

Ga naar VanManenParket.nl

Eiken parketvloer, tijdloze topper

De eiken parketvloer is één van de tijdloze toppers bij Van Manen Parket. Van een strakke vloer tot een robuuste look, alles is mogelijk! Kiest u voor een gelakte parketvloer die goed tegen vuil en water kan of kiest u voor één van de 40 kleuren olie waarin wij uw parketvloer kunnen afwerken én die geen jaarlijks groot onderhoud nodig heeft? De mogelijkheden zijn eindeloos. Overigens hechten wij bijzonder veel waarde aan het leveren van een duurzame vloer. Het onderhouden van een parketvloer behoort daar ook bij. Dankzij onderhoud zorgen we ervoor dat de parketvloeren ook een lange tijd mee kunnen. Wij verzorgen dit graag voor u. En bent u het over een aantal jaren zat? Dan kunnen we de vloer weer schuren en opnieuw afwerken! Van Manen Parket kan namelijk ook uw parketvloer renoveren, zodat u een tijdloze vloer heeft. Wij doen dit door een kleurolie toe te passen op de parketvloer en dat geeft uw vloer een volledig nieuwe uitstraling.

Ga naar VanManenParket.nl

Parketvloer in visgraat patroon, terug van weggeweest

En dan kunt u ook nog kiezen op wat voor manier u de parketvloer laat leggen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een parketvloer in visgraat patroon? Deze visgraat parketvloer is helemaal terug van weggeweest en past uitstekend in een moderne woning! Parket kan natuurlijk uitstekend gelegd worden in rechte banen, maar wanneer u kiest voor een visgraat patroon, geeft dit een hele andere dynamiek aan de vloer! U kunt bij de visgraat kiezen uit diverse lengtes en breedtes van de afzonderlijke planken. In onze showroom vindt u schitterende voorbeelden van de parketvloer in visgraat patroon.

Wilt u een parketvloer kopen? Dan kunt u ervan uitgaan dat de vloer een leven lang mee gaat. Wel is het belangrijk dat u de vloer goed onderhoudt. Wanneer de parketvloer minder mooi oogt, is het goed om deze te schuren en opnieuw in de olie of lak te zetten. De vloer ziet er weer uit als nieuw! Onze adviseurs helpen u graag bij het kiezen van de juiste parketvloer. Een vloer die past bij uw interieur en aansluit bij uw wensen. Kom gerust eens langs in onze showroom. U kunt altijd langskomen zonder afspraak. Wilt u er zeker van zijn dat een van onze adviseurs tijd heeft, dan kunt u beter een afspraak maken op onze website.