Afzuigkap in de spotlights bij Van Manen Keukens.

De afzuigkap als belangrijk meubelstuk in de keuken? Natuurlijk! Bij Van Manen Keukens is dit praktische hulpstuk in de keuken allang geen ondergeschoven kindje meer, maar krijgt juist een plek in de spotlights. De afzuigkappen van Wave zijn er in alle kleuren en maten, en zelfs in de vorm van een hanglamp.

De keuken van nu moet op z’n minst dezelfde sfeer uitstralen als de woonkamer, vindt het team van Van Manen Keukens. Een leefruimte die uitnodigend is voor familie en vrienden om er uren in te vertoeven. Geen standaard keuken, maar een zorgvuldig samengesteld interieur.

Maak kennis met het merk Wave, tipt adviseur Josbert Goudriaan van Van Manen Keukens. “Wave begrijpt als geen ander merk dat de afzuigkap een belangrijk, in het oog springend meubelstuk is.
Bij een Wave afzuigkap is echt alles mogelijk en je hebt ze echt in alle kleuren en maten. Maak een schets van je favoriete model en Wave maakt het. Afzuigkappen kunnen zelfs met echt leder bekleed worden en zijn er ook in de vorm van een hanglamp.

Laat je inspireren in onze showroom, we laten het graag aan je zien!”

« Terug naar het overzicht