Badkamer inrichten met Van Manen

Diverse nisjes zijn mogelijk in de badkamer.

Iedere badkamer is anders, net als de wensen van onze klanten. Maar iedereen is op zoek naar comfort en een complete badkamer. In een kleinere badkamer is er meer mogelijk dan u denkt. Wilt u een nieuwe badkamer of de huidige badkamer vernieuwen? Goed advies is heel belangrijk voor een badkamer op maat. Hierbij alvast een handig advies voor het inrichten van uw badkamer!

Kies voor een design badkamer met inbouwnis

Wat dacht u bijvoorbeeld van een design badkamer met een inbouwnis? Een inbouwnis is populair en staat tegenwoordig op het wensenlijstje van veel mensen die een nieuwe badkamer inrichten. Een of twee nisjes staan mooi naast het bad, in de doucheruimte of op een grote wand. U kunt er al uw douche accessoires in kwijt, bijna zonder dat iemand ze ziet. Doordat de nisjes verzonken liggen in de muur, oogt de nieuwe badkamer ruimtelijker. Sommige nissen hebben een variabele inbouwdiepte. Wilt u de nis helemaal in de muur bouwen of laat u ‘m speels uitsteken? Het is zelfs mogelijk om de nis mee te betegelen met bijvoorbeeld keramische tegels, zodat de nis een deurtje krijgt en u ‘m niet meer ziet.

Grote badkamer of kleine badkamer inrichten?

Of u nu een grote badkamer of kleine badkamer wil inrichten, de mogelijkheden zijn eindeloos. Ook voor een badkamer in een kleine ruimte zijn er meer mogelijkheden dan u denkt. U kunt werken met nisjes, zodat u de ruimte wat meer diepte geeft. Maar u kunt ook kiezen voor grote tegels en lichte kleuren, zodat de ruimte groter oogt. Beperk ook de hoeveelheid accessoires. Minimalistische badkamers ogen namelijk ook al een stuk ruimer. 

Wij helpen u met een badkamer op maat

Wij helpen u graag uw badkamer inrichten. Dus wilt u een nieuwe badkamer of uw huidige badkamer vernieuwen? U bent van harte welkom in onze showroom. Samen met u bespreken we uw wensen en de laatste badkamer trends, zodat uw droombadkamer werkelijk wordt!
 

« Terug naar het overzicht