Badkamer inrichten met Van Manen

Diverse nisjes zijn mogelijk in de badkamer.

Iedere badkamer is anders, net als de wensen van onze klanten. Maar iedereen is op zoek naar comfort en een zo compleet mogelijke badkamer. In een kleinere badkamer is er meer mogelijk dan u denkt. Wilt u een nieuwe badkamer of de badkamer vernieuwen? Goed advies is heel belangrijk voor een badkamer op maat. Hierbij alvast een handig advies!

Kies voor een design badkamer met inbouwnis

Wat dacht u bijvoorbeeld van een design badkamer met een inbouwnis? Een inbouwnis is populair en staat tegenwoordig op het wensenlijstje van veel mensen die een nieuwe badkamer zoeken. Een of twee nisjes staan mooi naast het bad, in de doucheruimte of op een grote wand. U kunt er al uw doucheaccessoires in kwijt, bijna zonder dat iemand ze ziet. Doordat de nisjes verzonken liggen in de muur, oogt de nieuwe badkamer ruimtelijker. Sommige nissen hebben een variabele inbouwdiepte. Wilt u de nis helemaal in de muur bouwen of laat u ‘m speels uitsteken? Het is zelfs mogelijk om de nis mee te betegelen, zodat de nis een deurtje krijgt en je ‘m niet meer ziet.

Wij helpen u met een badkamer op maat

Wij helpen u graag uw badkamer inrichten. Dus wilt u een nieuwe badkamer of uw badkamer vernieuwen? U bent van harte welkom in onze uitgebreide showroom voor een badkamer op maat.  

« Terug naar het overzicht