Voor elke badkamer een passend bad

Bij de verbouwing van een badkamer is meestal één van de eerste vragen: neem ik wel of geen bad? Kiest u ervoor om een bad te plaatsen, dan heeft u nog steeds de keuze uit 101 verschillende soorten baden. Zo kunt u uw bad laten inbouwen, of u kiest voor een meer luxere uitstraling met een vrijstaand bad.

Ligbaden in allerlei soorten en maten

Ligbaden zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Zo heeft u niet alleen keuze uit inbouwbaden, hoekbaden, massagebaden en vrijstaande ligbaden, maar ook uit verschillende materialen. Het materiaal heeft namelijk een grote invloed op de uitstraling van het bad. Acryl is een populair materiaal in de badkamer. Acryl is een soort kunststof dat aangenaam warm aanvoelt en een glad oppervlak heeft. Hierdoor zijn ligbaden van acryl heel eenvoudig schoon te houden en te onderhouden, het vuil kan zich namelijk nauwelijks aan het bad hechten. Een ander voordeel van het materiaal is dat het acryl ervoor zorgt dat het water in het bad langer warm houdt.

Vrijstaand bad als blikvanger voor de badkamer

Wanneer de badkamer een ietwat saaie uitstraling heeft dan kan het een goede keuze zijn om een blikvanger toe te voegen aan de ruimte. Op deze manier zorgt u ervoor dat u met meer plezier de badkamer zult gebruiken. Vrijstaande baden staan bekend als eyecatcher en kunnen een groot verschil maken in de badkamer. Bij de verbouwing van de badkamer is het dus een goede keuze om te overwegen om een vrijstaand ligbad toe te voegen!

Klassiek bad op pootjes of liever modern design?

Vrijstaande baden zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en formaten. Zo kunt u eenvoudig een klassieke stijl benadrukken door te kiezen voor een vrijstaand ligbad op pootjes, maar er zijn ook verschillende vrijstaande ligbaden verkrijgbaar met een modern design. Deze ligbaden staan niet per se op pootjes, maar kunnen wel op iedere denkbare plek in de badkamer geplaatst worden. Het voordeel van een vrijstaand bad in de badkamer is dat u verzekerd bent van een exclusieve uitstraling. Daarnaast bent u niet gebonden aan een specifieke plaats waar het bad geplaatst moet worden en kunt u dus de gehele ruimte volledig naar wens inrichten.

« Terug naar het overzicht