Dromen komen uit met een luxe badkamer

Tover uw badkamer om tot een wellness

Laat uw dromen in vervulling gaan met een luxe badkamer voorzien van de nieuwste technieken. In een complete badkamer komt u pas echt tot rust en kunt u heerlijk ontspannen. Dat heeft u toch zeker wel verdiend? Een luxe badkamer is van alle gemakken voorzien en ziet eruit om door een ringetje te halen. Kies bijvoorbeeld voor een luxe douche, zoals een inloopdouche of regendouche. Daarnaast ook nog een heerlijk ligbad, sauna, stoomcabine, whirlpool of sunshower? Tover uw badkamer om tot een wellness. Niets is te gek in een luxe badkamer!

Exclusieve badkamers in uw persoonlijke stijl

Kiest u voor luxe, dan kiest u voor een exclusieve badkamer. Een badkamer die helemaal is aangepast aan uw persoonlijke stijl en natuurlijk voorzien van de nieuwste technieken op badkamergebied. Gaat u voor een klassieke uitstraling of toch liever voor modern? Het kan allemaal! Heeft u beperkte ruimte, dan helpen wij u graag bij de inrichting van uw luxe kleine badkamer. Bij een kleinere ruimte is het vooral een kwestie van keuzes maken en prioriteiten stellen. Maar u kunt zeker een luxe badkamermeubel laten terugkomen. Door gebruik van de juiste natuurlijke materialen en neutrale kleuren, kunt u de kleine badkamer ook groter laten lijken.

Heeft u meer ruimte voor een nieuwe badkamer, ontdek dan de mogelijkheden van een complete wellness! Kies bijvoorbeeld voor een sauna en een stoomcabine, zodat u zich optimaal kunt ontspannen. Combineer dat met prachtige badkamermeubels van hoogwaardige kwaliteit. Wat voorop staat is dat de beste materialen en de nieuwste producten van topmerken gebruikt worden voor uw luxe badkamer. 

Van Manen Badkamers: dé luxe badkamer showroom van Barneveld

Wilt u meer weten over de nieuwste badkamertechnieken? Onze verkoopadviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden in onze luxe badkamer showroom. Wist u bijvoorbeeld dat we verschillende systemen aanbieden zodat u veilig muziek kunt luisteren onder de douche? Of wilt u liever tv kijken in de badkamer met behulp van onze waterdichte audiosystemen? Dan is het heerlijk om te ontspannen in bad met uw favoriete serie! De geluidsboxen worden vanzelfsprekend veilig geïnstalleerd en netjes weggewerkt. Dat is nog eens luxe!

Wilt u graag een toilet met geïntegreerde douche voor de beste hygiëne? Ook dat is mogelijk! In het buitenland is de douche-wc niet weg te denken en in Nederland wint dit toilet ook steeds meer terrein. Een combinatie van wc en bidet in één. Een extra luxe douche-wc? Kies dan voor een variant met verwarmde zitting, automatische reiniging en föhn. Bezoek onze luxe badkamer showroom in Barneveld en ontdek alle mogelijkheden voor uw exclusieve badkamer!