Binnenkijken bij de familie Voort

Wist u dat u bij Van Manen WTC alles vindt op het gebied van wonen en interieur? Op de verschillende afdelingen vindt u onder meer de nieuwste keukens, de modernste badkamers, de meest sfeervolle haarden en kachels en alles voor de inrichting van uw interieur.

Woonboulevard vlakbij het centrum van Barneveld

Is uw woning toe aan een metamorfose, maar heeft u geen zin om tig verschillende locaties te bezoeken? Heeft u al eens Van Manen WTC bezocht? Op iedere afdeling vindt u kundige adviseurs die perfect op de hoogte zijn van de nieuwste trends en technieken. Bent u juist op zoek naar een klassieke inrichting? Dan bent u ook bij Van Manen aan het juiste adres!

Sfeervolle woonkamer met houthaard en visgraat vloer

In de praktijk zien we ook steeds vaker families die op onze verschillende afdelingen goed slagen. Zo ook de familie Voort. Voor dit blogbericht maakte de fotograaf een rondje door de woning en zien we in verschillende ruimtes de producten van Van Manen WTC naar voren komen. Het eerste dat opvalt is de sfeervolle haard in de kamer. Bij Van Manen haarden en kachels is gekozen voor de Kalfire W85-40F inbouw houthaard. De design achterwand maakt deze haard een unieke eyecatcher. Naast de haard zijn nisjes ingebouwd om accessoires in te plaatsen. De op maat gemaakte kast is ook ontworpen en geleverd door Van Manen haarden en kachels. De familie Voort kon zo helemaal zelf beslissen hoe de kast eruit moest komen te zien.

De visgraat vloer is gelegd door Van Manen Parket. Het betreft de Swiss Class eiken houten visgraat vloer, afgewerkt met invinsible lak. Rondom is de vloer afgewerkt met een opstaande zwarte MDF plint van 9 cm hoor.

Kookeiland met hoge kasten en moderne apparatuur

Wanneer we doorlopen naar de keuken, valt meteen op dat deze in lijn met de woonkamer is ingericht. De donkere kasten komen terug en ook de visgraat vloer is hier gelegd. Een schitterende eenheid. Het gaat hier om een Van Manen Select keuken, greeploos met zwart gelakte fronten en houtstructuur. De verlichting is prachtig weggewerkt in de greeplijsten. Het werkblad van keramiek maakt het plaatje af. Moderne apparatuur van Liebherr (wijnkoeler, vriezer en koeler met Biofresh), Miele (combi-stoomoven, koffiemachine, oven, kookplaat met afzuiging en vaatwasser) en de Combi-Quooker in Fusion Black maken deze keuken tot een waar genot voor iedere keukenprins of keukenprinses.

Moderne badkamer van alle gemakken voorzien

Voor de badkamer is gekozen voor een dubbele wastafel. Ingebouwde nisjes met sfeervolle verlichting. Heel handig om accessoires op te zetten en zo ook de badkamer gezellig en sfeervol te maken. Maar ook praktisch om eventueel handdoeken of toiletrollen op te bergen. Door gebruik te maken van lichte, warme tegels met natuurstenen look in combinatie met de donkere contrasten van de douche en het meubel, is deze badkamer en echte eyecatcher.

Een metamorfose voor uw woning? Bezoek Van Manen WTC!

Wilt u ook graag aan de slag met uw woning, maar heeft u geen zin om allemaal verschillende locaties te bezoeken? U bent van harte welkom bij Van Manen WTC in Barneveld.

« Terug naar het overzicht