Binnenkijken in de keuken van Arnold en Susan

Een mooie, functionele, moderne en héél gezellige keuken. Arnold en Susan zijn meer dan tevreden over de keuken die Van Manen Keukens in hun villa realiseerde.

“Het ontwerp is mooi gevisualiseerd”

Van Manen Keukens staat goed bekend in de regio. Arnold en Susan besloten dan ook niet ver te zoeken. En het resultaat mag er zijn! “Onze wensen zijn gerealiseerd, de communicatie met Van Manen was goed en het ontwerp is mooi gevisualiseerd.” Omdat de plannen al ver voor de verbouwing klaar waren, was het uiteindelijk spannend hoe die zouden uitpakken.

“De keuken is mooi, functioneel, modern en gezellig”

Arnold en Susan zijn niet teleurgesteld in de gemaakte keuzes. Zo pakte bijvoorbeeld de kwaststreep op het zwarte hout goed uit. En is ook het drie meter lange kookeiland een geslaagd onderdeel van de keuken. De keuken kreeg symmetrisch geplaatste apparatuur, zoals de stoomoven en combi-oven. Vooral de stoomoven is heerlijk om mee te werken, vindt Susan. En heel handig is ook het afzuigsysteem dat weer in het aanrechtblad verdwijnt als hij niet is ingeschakeld. “Kortom, onze keuken is mooi, functioneel, modern en heel gezellig!”

« Terug naar het overzicht