De natuurlijke badkamers

Natuurlijke materialen en planten in de badkamer.

Tegenwoordig is het niet meer weg te denken in de inrichting. Waar hebben we het dan over? Over de “natuurlijke tinten’’. Mensen halen buiten naar binnen, maar hoe past u dit nou toe in de badkamer?

Fris hout voor een nieuw begin

Allereerst ‘Hout’. Hout staat voor een nieuw en fris begin. Het staat voor groei, expansie en creativiteit. En nou juist het laatste ‘de creativiteit’ kan heel goed worden toegepast in de badkamer.

Wat dacht u bijvoorbeeld van een houten plank als wastafelblad? Dit geeft een rustige en natuurlijke sfeer. U kunt natuurlijk ook houten planken terug laten komen in een nis. Dit geeft een eenheid en dus rust in de badkamer.

Groen is fijn!

Voor de groene fans onder ons zijn er ook hele mooie planten voor in de badkamer. Heeft u daar wel eens aan gedacht? Een mooie plant is bijvoorbeeld de ‘krulvaren’ dit geeft een wat speelse touch in de badkamer. Wilt u een wat zachte en lieflijke uitstraling? Kies dan bijvoorbeeld voor de ‘Venus haar’

Als u naar planten gaat kijken in de winkel denk er dan aan dat ze tegen schaduw kunnen. Meestal komt er weinig licht in de badkamer. Ook houden deze planten erg van luchtvochtige ruimtes, ideaal voor de badkamer dus!

Natuursteen in verschillende varianten

Als laatste onderdeel van deze Blog gaan we het hebben over natuursteen. Natuursteen is er in verschillende varianten, vormen en maten. Bijvoorbeeld de natuurstenen opbouwkommen. Deze zijn in strakke vormen verkrijgbaar maar ook in een natuurlijke vorm.

Belangrijk bij natuursteen is dat u het goed behandelt. Een natuursteen is poreus en daarom kunnen er snel vlekken ontstaan. Dit kunt u voorkomen door het te impregneren, de poriën sluiten en u zult veel langer plezier hebben van dit mooie product.

« Terug naar het overzicht