Gashaard voor de toekomst

Van Manen haarden en kachels heeft een uitgebreid assortiment haarden en kachels. Zo hebben wij houthaarden, pelletkachels, bio-ethanol haarden, elektrische haarden en een groot aantal gashaarden. Maar is er nog toekomst voor de gashaard? Volgens ons wel!

Eenvoudig en snel vuur

Eén van de voordelen van een gashaard is de eenvoudige bediening. Met 1 druk op de knop komt het vuur tot leven. Door de innovatieve technieken ontstaat een vuur dat veel wegheeft van een eigentijds houtvuur. Het is werkelijk pure luxe dat u snel kunt genieten van de warmte en sfeer van vuur. Vuur voor nu én de toekomst!

Kiezen voor een gashaard kan nog steeds

Met alle onzekerheden over de toekomst van aardgas, is het zeker niet onverstandig om nu nog te kiezen voor een gashaard. Wanneer wordt uw woning volledig gasloos? Dat is voor de meeste mensen nog onduidelijk. Heeft u nu een gasleiding in uw woning? Dan kiest u zonder risico voor een gashaard.

Laat uw haard ombouwen naar flessengas

Wanneer uw woning daadwerkelijk gasloos wordt, kunnen onze moderne gashaarden worden omgebouwd naar flessengas (propaan). Vaak is het een kwestie van enkele inspuiters of beluchtingsplaatjes wijzigen en een brander wisselen. Voor onze opgeleide monteurs een vrij simpele klus.

https://youtu.be/R46yAThayVM

 

« Terug naar het overzicht