Geld besparen met Bio Fresh

Per huishouden wordt er in Nederland jaarlijks 110 tot 165 kilo eten weggegooid. Het BioFresh-systeem van Liebherr zorgt ervoor dat voeding tot wel driemaal langer meegaat dan in een koelkast zonder dit systeem.

Minder weggooien kan een Nederlands huishouden zo’n 150 euro besparen, tipt BartJan van Dam van Van Manen Keukens. Het BioFresh-systeem heeft een temperatuur van net boven de 0 graden en een ideale luchtvochtigheid. Hierdoor behouden groente en fruit, vlees, vis en melkproducten driemaal langer hun gezonde vitaminen, smaak en kleur. Een voorbeeld? “Een kropsla in een gewone koelkast behoudt twee dagen zijn versheid. Met BioFresh maximaal tien dagen.” Een koelkast met BioFresh kost slechts honderd tot tweehonderd euro meer dan een vergelijkbaar model zonder deze vershoudzone. Deze investering is dus binnen 1 tot 2 jaar terugverdiend.

Tot en met 31 mei krijgen klanten bij Van Manen Keukens bij aanschaf van een Liebherr koelkast met BioFresh een gratis Verse Oogst Box thuisbezorgd. Een doos vol verse groenten en fruit van Nederlandse telers die in de BioFresh zone extra lang vers worden gehouden!

« Terug naar het overzicht