Bio ethanol haard kopen voor groene sfeer en warmte

Bio ethanol haard kopen voor verantwoorde sfeer

Wilt u graag een kachel kopen met écht vuur, maar wel eentje die eenvoudig te plaatsen is? Misschien is een bio ethanol haard de oplossing voor u. Met een bio-ethanol haard kiest u voor een veilig, verantwoord vuur dat eenvoudig tot stand komt. Met een lange lucifer ontsteekt u het vuur en na zo’n 10 minuten is het vlammenspel optimaal en kan het genieten beginnen. Een stukje gezelligheid dat makkelijk te realiseren is, wie wil dat nou niet? 

Een bio ethanol haard is een milieubewuste keuze

Wilt u een bio ethanol haard kopen? Dan is dat ook nog eens een milieubewuste keuze. Bio-ethanol is namelijk gemaakt van een biologische bron zoals suikerriet, mais of suikerbiet. Bio-ethanol komt vrij uit biologisch restmateriaal door middel van gisting. Daarom wordt dit alternatief gezien als een duurzame en milieuvriendelijke oplossing. Ook met de toekomstplannen van de regering is de bio ethanol haard een slimme oplossing.

Inbouw bio ethanol haard voor een strak interieur

Er zijn diverse opstellingen te bedenken met een bio ethanol haard. Juist doordat er geen rookkanaal nodig is, zijn de opstellingen oneindig! Een inbouw bio ethanol haard kunt u perfect combineren met een schouw. Wilt u een bio ethanol haard met schouw kopen? Dan kunt u bij ons kiezen uit een groot aantal schouwen, om zo tot een perfect resultaat te komen, namelijk dé haard die naadloos aansluit bij uw interieur en stijl. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een vrijstaande bio ethanol haard. Deze kunt u in principe overal plaatsen waar u maar wilt. Groot voordeel aan de vrijstaande bio ethanol haard is namelijk dat er geen afvoer nodig is.

Ruimtelijk effect met een hangende bio ethanol haard

Wilt u graag een haard, maar mag deze niet te veel ruimte innemen? Een hangende bio ethanol haard geeft een zeer ruimtelijk effect, doordat er geen vloeroppervlak nodig is. Een moderne oplossing voor sfeer! Wilt u een unieke hangende bio ethanol haard met tijdloos design? Kies dan voor één van de modellen van Xaralyn met een tijdloos vuurbeeld. In onze uitgebreide showroom vindt u verschillende opstellingen, waaronder een hangende bio ethanol haard en een bio ethanol haard met schouw. Allerlei creatieve opstellingen zijn mogelijk omdat er geen afvoerkanaal nodig is. Ook een vuur midden in de kamer is eenvoudig te realiseren. 

Bio ethanol haard kopen bij Van Manen

Wilt u graag een bio ethanol haard kopen en heeft u een creatief idee, maar twijfelt u over de uitvoering? Bezoek onze sfeervolle showroom in Barneveld en laat u informeren over de mogelijkheden. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over de inbouw bio ethanol haard, vrijstaande bio ethanol haard en hangende bio ethanol haard. Ontdek de ongekende mogelijkheden in onze showroom!