Elektrische kachel kopen? Dan ben je klaar voor de toekomst

Sfeervol genieten met een elektrische sfeerhaard

Elektriciteit is dé energiebron van de toekomst! Bent u op zoek naar een sfeervolle toevoeging voor uw interieur? Dan is een elektrische sfeerhaard misschien wel dé oplossing voor uw interieur! Een elektrische sfeerhaard is vrijwel overal te plaatsen. Het enige dat u nodig heeft om het sfeervolle vuur tot leven te roepen, is een stopcontact. Dat maakt de plaatsingsmogelijkheden oneindig! U heeft namelijk geen rookkanaal of afvoer nodig. Wilt u die gezellige sfeer van vuur in de keuken, studeerkamer óf de slaapkamer? Kies voor de voordelen van een elektrische sfeerhaard. Ga het gesprek aan met onze verkoopadviseur en ontdek wat er allemaal mogelijk is met een elektrische sfeerhaard.

Realistisch vlammenspel van de elektrische sfeerhaard

De ontwikkelingen gaan heel snel op het gebied van elektrische sfeerhaarden. Terwijl een aantal jaren geleden elektrische haarden nauwelijks geproduceerd werden, wint de elektrische sfeerhaard steeds meer terrein. Het vuurbeeld in de haard wordt gecreëerd door een samenspel van licht en water. Neem bijvoorbeeld het Opti-myst vuurbeeld van de Faber waterdamp haard. De 3-dimensionale Opti-myst waterdamp techniek zorgt voor een uniek en levendig vlammenspel. Zo kunt u volop genieten van een realistisch vuurbeeld met rookeffect. 

Elektrische inbouwhaard bij renovatie

Wist u dat een elektrische inbouwhaard ideaal is wanneer u een authentieke open gestookte haard wil vervangen? De elektrische inzethaard is verkrijgbaar in verschillende formaten, zodat er altijd wel een model te vinden is die past in uw situatie. Door het plaatsen van een elektrische inzethaard heeft u nog steeds de sfeer van een authentieke houthaard, maar kunt u verantwoord genieten van het schitterende vlambeeld, dat door fijne waterdamp ontstaat. 

Ook is het mogelijk om te kiezen voor een elektrische sfeerhaard met schouw. Xaralyn heeft een groot aantal schouwen die speciaal geproduceerd zijn om te combineren met een elektrische sfeerhaard. Een sfeerhaard met schouw zorgt voor een klassieke oplossing voor uw interieur. 

Elektrische kachel kopen bij Van Manen

Wilt u een elektrische kachel kopen, maar tegelijkertijd goed en professioneel advies? Dan moet u zeker een bezoekje brengen aan de uitgebreide showroom van Van Manen! Hier vindt u diverse opstellingen met de elektrische sfeerhaard. Wij laten u graag de diverse mogelijkheden zien en bespreken met u wat er mogelijk is in uw woning. U bent van harte welkom in onze sfeervolle showroom met een groot assortiment elektrische sfeerhaarden.