Gaskachel kopen? Ontdek deze pure vorm van vuur

Eenvoudig en snel genieten met een gashaard

Flakkerende vlammen dansen sfeervol in de gashaard. De rood-oranje gloed van het vuur weerkaatst tegen de muren. Binnen een paar minuten laten de kleuren het grauwe verdwijnen en verslaat de warmte de kou. Het enige dat u hoeft te doen is te genieten.

Wilt u graag een gaskachel kopen, maar zijn er nog twijfels? Wij nemen die twijfels graag voor u weg! Een gashaard is namelijk nog steeds een verantwoorde keuze, ook wanneer uw woning gasloos wordt. Het is niet voor niets dat vrijwel iedere moderne haard in ons assortiment kan worden omgebouwd naar (bio) propaan gas. Zo weet u zeker dat u jaren kunt genieten van het vuur van uw gashaard. Speelt u liever op veilig? Dan kunt u er ook voor kiezen om nu al voor een propaanhaard te gaan. De haard hoeft niet omgebouwd te worden wanneer uw woning gasloos wordt en u bent klaar voor de toekomst!

Laat uw inbouw gashaard strak inbouwen

In ons uitgebreide assortiment vindt u verschillende soorten gashaarden, zoals een inbouw gashaard, vrijstaande gashaard en doorkijk gashaard. Een inbouw gashaard wordt strak ingebouwd, zodat alle aandacht uitgaat naar het sfeervolle vlammenspel. De inbouw gashaard past perfect in een moderne woning. 

Wilt u graag een gaskachel kopen? Houdt er dan wel rekening mee dat afvoer nodig is. De verbrandingsgassen moeten uiteraard op een veilige en verantwoorde manier afgevoerd worden. Dat kan met een open of gesloten verbrandingssysteem. De meeste gashaarden zijn tegenwoordig voorzien van een gesloten verbrandingssysteem en zorgen voor een veilige en goede verbranding in goed geïsoleerde woningen. Deze haarden met gesloten systeem passen perfect in een mechanisch geventileerde ruimte. Heeft u een oudere woning en wilt u een gaskachel kopen? Dan kunt u ook kiezen voor een open verbrandingssysteem, dat de benodigde zuurstof uit de ruimte zelf onttrekt. Of u een open of gesloten verbrandingssysteem moeten kiezen, is dus afhankelijk van uw woning. Onze adviseur vertelt u graag wat er allemaal mogelijk is in uw woning. 

Vrijstaande gashaard voor iedere interieurstijl

Wilt u liever een vrijstaande gashaard kopen? Groot voordeel van een vrijstaande gashaard is dat u deze vrijwel overal kunt plaatsen. Populair is de vrijstaande gashaard met meerzijdig vuurzicht. Zo kunt u bijvoorbeeld genieten van een 3-zijdig vlammenspel wanneer u kiest voor een vrijstaande gashaard met 3 ruiten. Heeft u een moderne woning? Kies dan voor een vrijstaande gashaard met scherpe hoeken. Meer een klassieke inrichting? Dan hebben wij ook vrijstaande gashaard met ronde vormen, die minder robuust ogen. Voor iedere interieurstijl is er een vrijstaande gashaard te vinden die aansluit bij uw wensen!

Doorkijk gashaard perfect als roomdivider

Wilt u graag een gaskachel kopen die meteen in het oog springt? Een model dat opvalt? Dan is er de doorkijk gashaard, ook wel tunnelhaard genoemd. De doorkijk gashaard is perfect om te gebruiken als roomdivider. Zo kunt u in de keuken, maar ook in de woonkamer genieten van de warmte en sfeer van hetzelfde vuur van uw doorkijk gashaard! Dat is dubbelop genieten. 

Gaskachel kopen? Laat u goed informeren

Wilt u graag een gaskachel kopen, maar bent u nog op zoek naar meer informatie? Komt gerust eens langs in onze showroom. We vinden het belangrijk dat u een weloverwogen beslissing maakt en een gashaard kiest die ook bij u woning past. Onze showroom verandert voortdurend. Regelmatig voegen we de nieuwste modellen toe aan ons assortiment, die gebruik maken van de meest moderne technieken. Overigens kunt u de gashaarden in onze showroom vaak ook brandend bewonderen, zodat u ook direct de magie ervaart van het betoverende vuur. Kom langs!