Moderne pelletkachel voor een vrijzinnig vuurbeeld

Moderne pelletkachel met een mooi vuur

De vrijstaande pelletkachel is sterk in opkomst in Nederland. De pellets die gebruikt worden als brandstof, worden gemaakt van afvalhout en maakt dat stoken op pellets valt onder hernieuwbare energie. Een verantwoorde manier om uw woning te verwarmen! Wilt u graag een moderne pelletkachel kopen die lang meegaat, een kwaliteitstoestel die op de juiste manier geïnstalleerd wordt? Kies dan voor Van Manen Haarden & Kachels! Dit is een DE-gecertificeerd (Duurzame Energie) bedrijf. Dat betekent dat onze verkoopadviseurs en monteurs op de hoogte zijn van de laatste regelgeving op het gebied van haarden en kachels. Zo bent u verzekerd van een juiste installatie die geheel voldoet aan de regels en kunt u optimaal en veilig genieten van de warmte en sfeer van vuur.

Jolly Mec, Rika of Nordic Fire pelletkachels

In ons uitgebreide assortiment, vindt u verschillende merken moderne pelletkachels. Kiest u voor een vrijstaande pelletkachel van Rika, dan kunt u genieten van een kachel met de nieuwste technologie en het hoogste bediencomfort. Dit merk investeert in kwaliteit, de nieuwste technologieën en ook niet onbelangrijk: een hoogwaardig design. Dat is ook terug te zien in het aanbod. De kachel biedt een snelle warmtevoorziening en een aangename stralingswarmte. Andere voordelen van de Rika pelletkachels zijn de automatische brandstoftoevoer en een kantelend asrooster. Tot slot is de kachel ook nog eens eenvoudig te bedienen via een touchdisplay.

Dan is er ook nog de Nordic Fire pelletkachel. Nordic Fire gaat voor kwaliteit. Dankzij de vele toegepaste innovaties behoren deze moderne pelletkachels tot de meest moderne, geluidsarme en goed regelbare pelletkachels. Deze Nordic Fire pelletkachels zijn ook nog eens ‘EcoDesign Ready’. Door de volledige verbranding van pellets is er sprake van een minimale uitstoot van verontreinigende gassen. De kachel bepaalt daardoor een rendement van zo’n 90%. Kortom, met deze Nordic Fire pelletkachel weet u zeker dat u nog veel jaren zorgeloos kunt genieten.

Natuurlijk kunnen we u nog veel meer vertellen over de verschillen tussen de merken, maar een kachel moet u ervaren. Breng daarom een bezoek aan onze showroom, ontdek het moderne vuur van de vrijstaande pelletkachel en laat u informeren over de verschillende merken en types. 

Pelletkachel kopen bij Van Manen

Wilt u een pelletkachel kopen? Laat u goed informeren! Onze verkoopadviseurs hebben de juiste kennis in huis en kunnen u precies vertellen waar u op moet letten bij het kopen van een pelletkachel. Welke variant sluit aan bij uw warmtevraag en interieurstijl? Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.