Inbouw gashaard voor een modern interieur

Dru Maestro 100 gashaard met eenvoudige bediening.

Heeft u een modern interieur en bent u op zoek naar een kachel die hierbij perfect aansluit? Ontdek dan de voordelen van de inbouw gashaard! Een inbouw gashaard kan strak worden ingebouwd, zodat de aandacht uitgaat naar het schitterende vlammenspel. Dat betekent wegdromen in een sfeervol vuurbeeld, zonder afleiding. 

Gebruiksgemak van een inbouw gashaard

De inbouw gashaarden van Van Manen zijn eenvoudig in gebruik. U kunt het toestel bedienen met een afstandbediening. Tegenwoordig is dit voor sommige toestellen ook mogelijk met een smartphone of tablet. Ondanks de eenvoud, is het vlammenspel niet meer te onderscheiden van een houtvuur. Kortom, de kwaliteit is hetzelfde, maar het is een stuk eenvoudiger te bedienen.

Inbouw gashaard met schouw

Een inbouw gashaard van Bellfires met klassieke schouw.

De mogelijkheden van een inbouw gashaard zijn eindeloos. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de gashaard te verwerken in een schouw. Naast diverse modellen inbouw gashaarden, heeft Van Manen Haarden en Kachels ook diverse moderne, maar ook klassieke schouwen in het assortiment. Past een klassieke schouw met rijkelijk versierde elementen goed in uw interieur? Of kiest u liever voor een moderne, strakke schouw? Kom gerust naar onze showroom in Barneveld en neem foto’s mee van uw interieur. Onze adviseurs kunnen u dan een advies geven, passend bij uw persoonlijke smaak.

Inbouw gashaard kopen bij Van Manen

Wilt u een gashaard kopen? Dan bent u bij Van Manen haarden en kachels aan het juiste adres! Naast de inbouw gashaard, hebben wij nog veel meer gashaarden in ons assortiment. Bij een vrijstaande gashaard is het vuur verpakt in een schitterende kachel. Een kachel die u helemaal aan kan laten sluiten op uw interieur. Er zijn honderden keuzes mogelijk!

Een inzetmodel gashaard past perfect bij een renovatie of ter vervanging van een open gashaard. Een inzetmodel is namelijk eenvoudig te plaatsen. Een hangende gashaard is een uitkomst wanneer u beperkte oppervlakte heeft voor de plaatsing van een haard. Doordat de haard hangt, is er namelijk geen vloeroppervlak nodig. U leest het al: Van Manen heeft voor iedere wens en interieurstijl een passende gashaard! Kom gerust eens langs in onze showroom in Barneveld. Onze adviseurs vertellen u alles over de inbouw gashaard.

« Terug naar het overzicht