Een keuken samenstellen. Hoe gaat dat?

Van Manen helpt u graag met een keuken samenstellen.

Het kan best lastig zijn. Het samenstellen van een nieuwe keuken. Bij van Manen Keukens weten we daar alles van. Er zijn zoveel mogelijkheden, een jungle aan materialen en zoveel verschillende kwaliteiten. We leggen in het kort het proces van keuken samenstellen uit.

Ga in gesprek met een betrouwbare adviseur

Het klinkt misschien logisch. Maar begin met een gesprek. Leg alle dillema’s voor aan de adviseur. Vaak wordt er meteen al veel helder. Onze adviseurs hebben ervaring en komen vele situaties tegen. We ondersteunen dat met foto’s uit de praktijk.

Twee stappen in het gesprek voor een nieuwe keuken

Nadat we elkaar hebben leren kennen, veel vragen hebben gesteld én goed geluisterd hebben, zijn er eigenlijk twee stappen. De eerste stap is: keukenontwerp en daarbij de keuze voor keuken meubels. Aan deze stap besteden we veel tijd. Misschien zelfs wel een tweede afspraak. Een indeling moet goed zijn. En aan elk ontwerp voor een nieuwe keuken zitten vaak voordelen en nadelen. Laten we dat goed afwegen bij de keuken uitzoeken! Onze adviseurs werken met een goed grafisch-ontwerpprogramma waarin we het ontwerp fotorealistisch kunnen laten zien!

Materialen, apparaten en details voor de keuken uitzoeken

Als we in de grootste lijnen het keuken design klaar hebben, dan wordt het tijd voor de kleurtjes. Hierin gaan we samen naar een zogenaamde frontenkamer. Daar hebben we alle mogelijke materialen zoals hout, natuursteen, lakwerk, roestvrijstaal en Dekton gepresenteerd. We combineren dit met de showroom, waarbij we kunnen zien hoe het de keuken staat.

Bij Van Manen vindt u een groot scala aan materialen en apparaten voor uw nieuwe keuken.

Tips voor een goed gesprek voor de keuken samenstellen

Onze adviseurs kunnen pas goed aan de slag als ze de juiste informatie hebben. Hierbij een aantal tips:

  • Bouwtekening en/of maatvoering
  • Foto’s/ video’s van de ruimte
  • Eisen en wensen
  • Afmetingen van belangrijke objecten als tafels of kasten
  • Gewenste investering
  • Voorbeeld of inspiratie

Klaar om een nieuwe keuken uit te zoeken? Dan zien we uit naar een persoonlijke kennismaking in onze showroom in Barneveld. We nemen graag de tijd om u en uw wensen te leren kennen, dus u doet er goed aan minimaal 2,5 uur te reserveren. Een afspraak maakt u snel en eenvoudig via 0342 405 363 of info@vanmanenkeukens.nl of via de contactpagina.

« Terug naar het overzicht