Luxe keuken met topapparatuur

Topapparatuur en design ontmoeten elkaar

Bent u op zoek naar comfort, klasse en exclusiviteit voor uw nieuwe keuken? Dan is de luxe design keuken zeker het overwegen waard! Kenmerkend aan de luxe keuken is het opvallende uiterlijk en de buitengewone materialen. Topapparatuur en design ontmoeten elkaar in deze exclusieve keukens. Wij denken graag met u mee. We zijn echter niet alleen denkers, maar ook doeners! Onze eigen monteurs kunnen alles aanleggen, wanden stucen, maar ook vloeren leggen. Het is een groot voordeel om de hele keuken door één partij te laten verbouwen of renoveren. Zo heeft u één aanspreekpunt en loopt de planning niet in het honderd. 

Luxe uitstraling en functionele vormgeving

Wat is er allemaal mogelijk in de luxe keuken? Het antwoord zal u vast niet verrassen: alles! Kenmerkend aan de luxe keuken zijn de moderne apparaten, de nieuwste technieken, hoogwaardige materialen en rustige kleuren. Een luxe uitstraling en functionele vormgeving. De mogelijkheden zijn eindeloos en u kunt naar hartenlust combineren op gebied van kleur en materialen. Kies bijvoorbeeld voor de combinatie van hoogglans deurtjes en houten werkbladen voor een strakke, maar ook warme uitstraling. Liever geen houten werkblad? Een werkblad van graniet of composiet zorgt meteen voor een heel andere uitstraling! Wilt u toch kleur in uw keuken? Breng dit dan aan in de vorm van accessoires. Zo kunt u ook vrij eenvoudig nog eens wisselen van kleur. 

Luxe keuken: praktisch én prachtig!

De luxe keuken is niet alleen praktisch, maar heeft ook een prachtige uitstraling. Kies voor luxe apparatuur die van alle gemakken voorzien is. Ga bijvoorbeeld voor een espressomachine die de lekkerste espresso’s zet, zodat uw ochtend altijd goed begint. Of de kokendwaterkraan, zodat u meteen kokend water bij de hand heeft. Naast gemak, is een kokendwaterkraan ook kostenbesparend en behoort het omvallen van een waterkoker tot de verleden tijd. Ook een hoge druk stoomoven is zo’n luxe apparaat wat perfect past in een exclusieve keuken. Met deze energiezuinige machine bereidt u eenvoudig en snel de heerlijkste gerechten! Bent u een wijnliefhebber? Dan kiest u natuurlijk voor een wijnklimaatkast, zodat uw favoriete wijn altijd perfect op temperatuur is. 

Luxe keukens met kookeiland

Heeft u een grote ruimte? Bij Van Manen vindt u ook een groot aantal mogelijkheden voor luxe keukens met kookeiland. Met een kookeiland maakt u van uw keuken het hart van uw woning. Het is functioneel bij het bereiden van eten, maar tegelijkertijd ook de perfecte plek om uw krant te lezen of nog even stukken door te nemen op uw laptop. 

Exclusieve keukens op maat bij Van Manen

Kort gezegd gaat het bij de luxe keuken niet alleen om een kwaliteitslabel, maar meer om een ‘way of life’. En wanneer u het gemak en de luxe van deze exclusieve keukens eenmaal ervaren heeft, is het moeilijk om een stapje terug te zetten! Wilt u een luxe keuken kopen bij Van Manen? Dan bent u van harte welkom om een kijkje te nemen bij onze luxe showroomkeukens. Ontdek onze schitterende merken zoals Miele, Novy en Neff. Onze keukenadviseur voorziet u graag van meer informatie over exclusieve keukens op maat