Kranen in kleur

Kranen voor in de badkamer en in het huis zijn tegenwoordig niet alleen functioneel. Het design en de uitstraling van een kraan is eigenlijk nog belangrijker. Het voorjaar is voor veel mensen een tijd om te genieten, maar ook een tijd om te verbouwen of veranderingen aan te brengen in het interieur.

Zwarte kranen zijn dé hit voor de moderne badkamer.

De trend! Zwarte kranen

De hit onder kranen zijn de zwarte kranen. In het assortiment van Hansgrohe, Luca en Hotbath vindt u verschillende zwarte kranen. De kranen zijn echte statement pieces zonder te veel aandacht op te eisen in de badkamer. Wilt u de mat zwarte look doorvoeren bij alle kranen in uw badkamer? Dat kan! We verkopen namelijk ook zwarte douchekoppen, regendouches en badkranen. Daarnaast zijn er nog veel meer kleuren te verkrijgen, wat dacht u van rosé, RVS of gouden kranen?

Zwarte kraan past in ieder interieur

Het grote voordeel van zwarte kranen is dat ze niet vloeken met andere items in uw badkamer en keuken. Besluit u van de een op de andere dag dat u uw badkamer mintgroen gaat verven, dan zit u niet met goudkleurige kranen die misschien net niet bij die kleur passen.

Badkamer moet een oase van rust zijn

Naast de prachtige zwarte kranen zien we ook dat veel van onze klanten zo min mogelijk poespas in de badkamer willen hebben. Niet langer willen we allemaal extra knoppen en overbodige stangen. De badkamer moet een oase van rust zijn, waarbij een ‘opgeruimde’ look voor velen helpt om deze sfeer neer te zetten.

Inbouw kranen zijn dan ook een uitkomst. Bij deze kranen heeft u de functionaliteit van de kraan zonder dat daar pas op de plaats gemaakt wordt voor het design. Het zijn minimalistische kranen, wat past bij het overgrote deel van de Nederlandse badkamers die in een moderne stijl zijn samengesteld.

Groot assortiment kranen in de showroom

Wilt u meer weten over de verschillende kranen in ons assortiment? Bent u benieuwd hoe een zwarte kraan staat in uw badkamer? Of zoekt u een functionele inbouwkraan? Bezoek onze uitgebreide showroom en sta vertelt van ons uitgebreide assortiment kranen.

« Terug naar het overzicht