Stoer sanitairmerk LoooX nu in de showroom

Van Manen Badkamers ontwerpt droombadkamers. Op onze afdeling Badkamers vindt u een grote verscheidenheid aan producten in verschillende stijlen.

Om iedere klant te kunnen helpen, passen wij ons assortiment regelmatig aan. Sanitairmerk LoooX is één van de merken die recentelijk is toegevoegd aan het assortiment.

Het innovatieve sanitairmerk LoooX kenmerkt zich door stoere eikenhouten badkamermeubels, stijlvolle badkamerspiegels en handige accessoires. Allemaal producten die de badkamer een elegante touch en verfijnde sfeer geven.

Enthousiast over de producten van LoooX

“Onze klanten zijn erg enthousiast over de producten van LoooX”, vertelt Roel Slaa, eigenaar van Van Manen Badkamers. “Als LoooX dealer leveren we ook maatwerk. Vrijwel alles is mogelijk. Geef aan wat uw wensen zijn en wij zorgen ervoor dat deze gerealiseerd worden.”

De beste kwaliteit in de showroom van Van Manen

LoooX werkt alleen met materialen van de beste kwaliteit, waaronder hoogwaardig rvs en massief eikenhout. Bij LoooX is geen sprake van middelmaat, alles draait om klasse en stijl. Wilt u meer weten over de producten van LoooX? U bent van harte welkom in de 900 m2 showroom van onze afdeling Badkamers. Roel: “Met ieder budget kunt u bij ons slagen. Ons doel is dat iedere klant met een glimlach onze showroom verlaat.”

 

« Terug naar het overzicht