Maatwerk keuken bij Van Manen

Wanneer u toe bent aan een nieuwe keuken gaat u vast op zoek naar inspiratie. Een paar mooie woonbladen en bijvoorbeeld Pinterest kunnen daar al goed bij helpen. Maar misschien komt u er wel achter dat best veel keukens op elkaar lijken. U wilt echt even wat anders, in ontwerp maar ook in de verschillende materialen. En misschien vraagt u zich wel af of Van Manen wel de goede partij is voor een op maat gemaakte keuken. We kunnen u geruststellen, wij leveren maatwerk keukens van hoge kwaliteit. Volledig naar uw wensen ontworpen.

Talrijke keuzes voor een op maat gemaakte keuken

Er is ontzettend veel te kiezen voor een maatwerk keuken. Wellicht meer dan u denkt. Toch begrijpen wij dat u voor een maat keuken bij de beste partij terecht wil komen. Adviseurs met jarenlange ervaring die eerlijk advies geven. Want ook wanneer uw wensen niet allemaal technisch gerealiseerd kunnen worden, doen wij er alles aan om de op maat gemaakte keuken helemaal naar uw tevredenheid te ontwerpen. Wij kijken daarbij onder meer naar de stijl, de opstelling en het moet praktisch zijn. Van een landelijke keuken met massief hout tot een moderne keuken met strakke lijnen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Kies bij Van Manen Keukens uit de beste materialen en apparatuur voor uw op maat gemaakte keuken.

Keuken op maat laten maken van LEICHT

Bij Van Manen keukens kunnen we elke keuken op maat laten maken, zolang we er technisch achter staan. Hiervoor hebben we verschillende maatwerk leveranciers en daarnaast nog onze eigen producties. Zo hebben we sinds een tijdje het merk LEICHT in onze showroom. Keukens van LEICHT zijn bedoeld om in te leven. LEICHT is een merk waar architecten gek op zijn. Denk aan keukenfronten in verstek of bijzondere greeploze designs.

Alle denkbare materialen en keukenfronten

Zo kunnen we alle denkbare materialen gebruiken en kunnen we keukenfronten op maat maken. Een voorbeeld? We hebben onlangs een keuken in de showroom toegevoegd met keukenfronten van beton. Echt beton. Of fronten van eiken, vanwege de voordelen niet massief, maar toch met kopshout. Toch liever massief houten fronten? Ook dat kunnen we maken.

Kom langs in onze showroom!

We maken graag voor u een ontwerp voor een maatwerk keuken. In het gesprek maakt u al uw wensen kenbaar en onze professionele adviseurs zullen uw wensen ook in het ontwerp terug laten komen. Stap voor stap zullen we alle mogelijkheden en keuzes met u bespreken. Maak een afspraak met één van onze adviseurs en laat u enthousiast maken door de vele mogelijkheden voor een maatwerk keuken.

« Terug naar het overzicht