Marmer maakt comeback in de badkamer

Marmer is weer terug in de badkamer.

We hebben het er graag over én het mag weer dus waarom niet? Marmer past uitstekend in de badkamer. Het wordt geassocieerd met luxe en comfort en tovert zelfs de kleinste ruimte om tot een paleis. Marmer voelt zeer zacht aan waardoor het perfect thuishoort in de badkamer.

Geniet van de warme uitstraling van marmer

Marmer past ook heel goed in een moderne woning en geeft je interieur een fantastische en warme uitstraling. Het klassieke materiaal heeft een ware comeback gemaakt. In de badkamer, in de keuken, in de woonkamer. Je ziet marmer overal terugkomen.

Marmer, modern of traditioneel?

In een badkamer wordt vaak gebruik gemaakt van wit marmer. Het heeft een natuurlijke, zachte uitstraling.  Witte marmer kan zowel gebruik worden in een moderne als in een traditionele badkamer. Een marmeren vloer kan gecombineerd worden met vloerverwarming waardoor het extra comfortabel aanvoelt.

Makkelijk te onderhouden marmer

Wat zo bijzonder aan marmer is, is het levendige karakter dat zowel past in een klassiek interieur als in een moderne en strakke omgeving. Bovendien is het erg praktisch, want het is makkelijk schoon te maken en te onderhouden. Meer weten over marmer in de badkamer? U bent van harte welkom in onze uitgebreide showroom in Barneveld.

« Terug naar het overzicht